Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ξεχάστε τις εκλογές στις 19/02 – Ο Παπαδήμος δίνει παράταση ζωής στον εαυτό του και στον Παπανδρέου

Η σημερινή ανακοίνωση της αναβολής της συνεδρίασης του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τυχαία.

Και μάλιστα μπορεί κάλλιστα να συνδεθεί με τις χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι ο πρωθυπουργός δεν θέλει υπουργούς “μερικής απασχόλησης”.

Μπορεί σήμερα κυβερνητικές πηγές να λένε οτι δεν έγινε καμία παρέμβαση Παπαδήμου για να αναβληθεί το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.  Όμως πως μπορεί να μην πονηρευτεί κανείς όταν οι ίδιες πηγές λένε ότι “ο πρωθυπουργός θεωρεί πως θα ήταν καλύτερο οι διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ να πάνε πιο πίσω ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην απρόσκοπτη λειτουργία της κυβέρνησης”.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα τόνιζαν: “Δεν μπορεί οι υπουργοί που θα είναι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ να τρέχουν σε περιοδείες και παράλληλα να ασκούν και κυβερνητικό έργο”.

Και για να μην μιλάμε με περιστροφές: Η Βουλή είνια αδύνατον να κλείσει ένα μήνα πριν τις εκλογές – δηλαδή στις 19 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε δεν θα έχουν κλείσει και πρακτικά τα μεγάλα ζητήματα τα οποία έχουν ανατεθεί στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει τονίσει επανηλλειμένα: “Μόλις κλείσει το έργο της κυβέρνησης, από εκείνη την ημέρα θα μετρά αντίστροφα ο χρόνος προς τις εκλογές”.

Άρα, τις εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου μάλλον θα πρέπει να τις ξεχάσουμε ολοκληρωτικά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κερδίζει χρόνο ο Παπανδρέου; – Αναβλήθηκε το πολιτικό συμβούλιο του…

Εκλογή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ από τη βάση του κόμματος προτείνει Α. Λοβέρδος

Χρυσοχοΐδης: λάθος το Μνημόνιο

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε