Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξυνίδης: «Ναι, είμαι κηπουρός του Παπανδρέου…»

Ξυνίδης: «Ναι, είμαι κηπουρός του Παπανδρέου…»

Σκληρό ροκ στο ΠΑΣΟΚ, με τον Σωκράτη Ξυνίδη να ταράζει και πάλι τα νερά, απαντώντας με άκρως ειρωνική διάθεση σε όσους τον χαρακτήρισαν «κηπουρό του Παπανδρέου».

«Κάποιοι «καθωσπρέπει κύριοι» του δημοσιογραφικού κόσμου, που το παίζουν και bloggers, σκύλιασαν σήμερα με την προχθεσινή μου ανάρτηση. Ναι, λοιπόν, ΕΙΜΑΙ «ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ». Σας επισυνάπτω και την απόδειξη από το αμπέλι του σπιτιού μου», έγραψε την Παρασκευή στο προσωπικό του blog.

Και κάτω από την παράγραφο έχει «ανεβάσει» μια φωτογραφία από ένα αμπέλι!

«Εσύ ανώνυμε δημοσιογραφίσκε που βιάστηκες να θεωρήσεις τον εαυτό σου spokeman της τρόϊκας εσωτερικού Ραγκούση-Λοβέρδου-Διαμαντοπούλου, επί πρωθυπουργίας Παπανδρέου, για να βγάζεις τα προς το ζην, πόσο στενοχωριέσαι σήμερα που τα πουλέν σου τα σπάσαν και δεν έχεις να προσμένεις τίποτα, για να μασήσεις; Τρία χρόνια τώρα, σας έμαθα καλά. Κάθε φορά που θα ξύνεστε στη μαγκούρα θα «τ’ ακούτε». Κατανοητό;», καταλήγει η ανάρτησή του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σωκράτης Ξυνίδης βγάζει στην φόρα τα άπλυτα του ΠΑΣΟΚ!

Επεσαν οι μάσκες στο ΠΑΣΟΚ και βγήκαν τα μαχαίρια! – Απίστευτοι χαρακτηρισμοί και σκληρές κουβέντες από στελέχη του κόμματος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε