Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κυβέρνηση και κόμματα καταδικάζουν την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ

Φωτογραφία REUTERS
Φωτογραφία REUTERS

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη δολοφονική επίθεση εναντίον αστυνομικών στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «τέτοιες ενέργειες δεν κάμπτουν το φρόνημα των ελληνικών Αρχών, που το τελευταίο διάστημα έχουν αποδείξει πως επιτελούν επιτυχώς το καθήκον τους».

«Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον αστυνομικό που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης» καταλήγει η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Το ΚΚΕ «καταδικάζει την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού. Πρόκειται για ενέργεια που δημιουργεί ερωτηματικά για τους δράστες και τις επιδιώξεις αυτής της επίθεσης» αναφέρει σχόλιο του γραφείου Τύπου του κόμματος, καταλήγοντας: «Το ΚΚΕ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον τραυματία αστυνομικό».

Με… καυστικό τρόπο σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μέσω twitter. «Έχει παγωνιά, το ξέρω. Πολλοί δεν έχουν πάει στη δουλειά. Κάποιος όμως να ειδοποιήσει τον κ. Τόσκα ότι τώρα βγήκαν και καλάσνικοφ στο κέντρο».

«H Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει απερίφραστα τη νέα επίθεση με καλάσνικοφ κατά των αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, η οποία αποτελεί ξεκάθαρα μια δολοφονική, τρομοκρατική, επίθεση εις βάρος της δημοκρατίας. Η κυβέρνηση συνεχίζει να αδιαφορεί για την δημιουργία γκέτο στο κέντρο της Αθήνας βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Οι ευθύνες της είναι μεγάλες καθώς παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις παρουσιάζει πλήρη αδυναμία να αντιμετωπίσει το γαϊτανάκι των επιθέσεων, στερώντας από τους πολίτες το δικαίωμα στην ασφάλεια. Ευχόμαστε περαστικά στον αστυνομικό και σύντομη αποκατάσταση της υγείας του», αναφέρει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της.

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, μέσω twitter σχολίασε: “Περαστικά στον τραυματία αστυνομικό. Η στοχοποίηση και απαξίωση της πολιτικής ζωής της Ελλάδας, βούτυρο στο ψωμί παρακρατικών δραστών”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε