Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κυβέρνηση ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές προβλέπει ο Στ. Καλαφάτης

Κυβέρνηση ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές προβλέπει ο Στ. Καλαφάτης

Κυβέρνηση της ΝΔ εκτιμά ότι θα προκύψει από τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σταύρος Καλαφάτης.

“Βλέπω μια κυβέρνηση της Ν.Δ. που θα μπορέσει να υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της χώρας και βεβαίως θα εφαρμόσει πολιτικές οι οποίες θα έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα από τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν τα τελευταία δύο χρόνια από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ”, δήλωσε ο κ. Καλαφάτης και σε ερώτηση για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων υπογράμμισε: “Είναι η περίοδος όπου το μεγάλο ζητούμενο είναι να οικοδομηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και των πολιτών. Νομίζω ότι η ΝΔ, εκφράζοντας έναν ρεαλιστικό αλλά και παράλληλα οραματικό λόγο, κερδίζει στο πεδίο αυτό μέρα με τη μέρα. Πιστεύουμε ότι η τελική ώρα θα δικαιώσει τις προσπάθειες της ΝΔ”.

Σχετικά με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ επισήμανε: “Ελπίζω, νοιώθω και πιστεύω ότι οι πολιτικές διεργασίες των πολιτικών κομμάτων τελικά θα κατατείνουν στο να προασπίσουν και να υπερασπίσουν τα εθνικά συμφέροντα και όχι τα στενά κομματικά συμφέροντα”.

Διαβάστε

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε