Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

“Κυβερνητικό σχέδιο ενοχοποίησης της ΝΔ”

“Κυβερνητικό σχέδιο ενοχοποίησης της ΝΔ”

Για “σχέδιο της κυβέρνησης να ενοχοποιήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους” μιλάει ο ο τομεάρχης δικαιοσύνης της ΝΔ, Α. Νεράτζης, αναφερόμενος στην απολογία της Στ. Μαντέλη που “καίει” 5 υπουργούς.

Με την ανακοίνωσή του ο κ. Νεράτζης, σχολιάζοντας την απολογία της Στ. Μαντέλη  κάνει λόγο για΄”ύπαρξη σχεδίου της κυβέρνησης προς ενοχοποίηση των πολιτικών της αντιπάλων” και υποστηρίζει οτι η κα Μαντέλη ψεύδεται.

“Ο καθένας κατανοεί τον λόγο για τον οποίο η κα Μαντέλη, ξαφνικά, άλλαξε τα, μέχρι χθες, λεγόμενά της” αναφέρεται στην ανακοίνωση. “Ο κατηγορούμενος δικαιούται ακόμη και να ψεύδεται. Πολύ περισσότερο, αφού πριν από δύο ημέρες -και για προφανείς λόγους- ψηφίστηκε ειδική ρύθμιση, με την οποία ακόμα και κατηγορούμενος μπορεί, καταγγέλλοντας υπουργό, να απαλλαγεί από την ποινή”.

“Αυτή ακριβώς η ρύθμιση -συνεχίζει ο κ. Νεράτζης- αποδεικνύει τις υπόνοιες για ύπαρξη σχεδίου της Κυβέρνησης προς ενοχοποίηση των πολιτικών της αντιπάλων. Είχαμε καταγγείλει τον υπουργό κ. Καστανίδη για τη ρύθμιση αυτή και δυστυχώς επαληθευθήκαμε σύντομα.  Την ώρα που η κοινωνία βιώνει τις συνέπειες από τα σκληρά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, μάταια το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να επωφεληθεί από ισχυρισμούς τύπου Μαντέλη” καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Νεράτζη.

    

   

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε