Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Λ. Κατσέλη: “Κακόγουστο παιχνίδι” οι φήμες που την “καταργούν”

“Όταν ένας πολιτικός θίγει τα κακώς κείμενα έχει απέναντί του οργανωμένα συμφέροντα ή κάποιους που με μικροπολιτικά τερτίπια προσπαθούν να απαξιώσουν το έργο του”, τονίζει σε συνέντευξη της στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, η υπουργός Οικονομίας.

Η Λούκα Κατσέλη χαρακτιρίζει “Κακόγουστο παιχνίδι” τις φήμες που τη θέλουν να ανασχηματίζεται ή να καταργείται.

Στην ερώτηση, αν της προταθεί να είναι υποψήφια στην περιφέρεια Αττικής, απαντά ότι υπάρχουν άλλα στελέχη που μπορούν να αποδώσουν άριστα, ενώ στο υπουργείο Οικονομίας πιστεύει ότι τώρα ανοίγει ένας κύκλος, με την υλοποίηση του θεσμικού και νομοθετικού έργου που έχει παραχθεί.

Η κ. Κατσέλη τονίζει στη συνέντευξη της, ότι συνεργάζεται άψογα με τον κ. Παπακωνσταντίνου και ότι οι όποιες διαφορετικές απόψεις οδηγούνται σε σύνθεση στο υπουργικό συμβούλιο.

Για τον 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα, η υπουργός δηλώνει ότι αυτοί δεν απειλούνται, ενώ πιστεύει ότι το 2011 η Ελλάδα θα ξαναβγεί στις αγορές και ότι το 2012 θα έχουμε θετικό ρυθμό ανάπτυξης. Το στοίχημα, λέει, είναι να υλοποιηθούν αποτελεσματικά οι διαρθρωτικές αλλαγές.

Στο ερώτημα αν θα υπάρξει κοινωνικό πακέτο στη ΔΕΘ απαντά θετικά, διευκρινίζοντας ότι αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά επιδόματα, αλλά χαμηλή τιμή φαρμάκων, βρεφονηπιακούς σταθμούς, ολοήμερα σχολεία, ηλεκτρονική εξυπηρέτηση από το Δημόσιο, στοχευμένα προγράμματα εργασίας και κατάρτισης για τα οποία υπάρχει χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε