Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

ΛΑΟΣ: Ήττα του δικομματισμού το «μήνυμα» της κάλπης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ αποτίμησε θετικά το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ την Τετάρτη συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο για να αποφασίσει τη στάση του κόμματος στο β’ γύρο.

Η Κ.Ο. του ΛΑΟΣ συνεδρίασε υπό την προεδρία του Γιώργου Καρατζαφέρη και με τη συμμετοχή και των δυο ευρωβουλευτών του κόμματος. Μετά το πέρας της μαραθώνιας συνεδρίασης (διήρκεσε περίπου 3 ώρες) ο γραμματέας της ΚΟ Μάκης Βορίδης δήλωσε ικανοποιημένος, σημειώνοντας ότι το εκλογικό αποτέλεσμα κρίθηκε ως μια μεγάλη και κρίσιμη ήττα του δικομματισμού.

«Διαπιστώθηκε ενίσχυση της αριστεράς και αξιολογήθηκε αυτή η άνοδος ως προς τις συνέπειες που θα έχει στο πολιτικό σκηνικό, αλλά και στη χώρα», πρόσθεσε. Σε ό,τι αφορά τη στάση του κόμματος στο δεύτερο γύρο, την Τετάρτη θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο για να λάβει τις τελικές αποφάσεις.

«Συνολικά είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα γιατί ο ΛΑΟΣ συγκράτησε τις δυνάμεις του. Υπήρξαν θετικά αποτελέσματα, όπου υπήρξε αύξηση των ποσοστών σε ορισμένες περιοχές και συγκράτηση των δυνάμεων σε άλλες περιοχές, μέσα σε μια δύσκολη περίοδο, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης», τόνισε ο Μ. Βορίδης.

Πριν από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Μάκης Βορίδης και ο Κώστας Αϊβαλιώτης μιλώντας με τους δημοσιογράφους δήλωσαν ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει πράσινη».

Ο δε υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέκος Χρυσανθακόπουλος τόνισε ότι πρέπει η στήριξη που θα δοθεί στο δεύτερο γύρο να κινείται σε ένα πλαίσιο πολιτικής συμφωνίας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε