Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Λεκτική επίθεση δέχθηκε ο Καμίνης μαζί με τα μικρά του παιδιά – Του φώναζαν “η Βίλλα Αμαλία θα γίνει ο τάφος σου”

Λεκτική επίθεση δέχθηκε ο Καμίνης μαζί με τα μικρά του παιδιά – Του φώναζαν “η Βίλλα Αμαλία θα γίνει ο τάφος σου”

Άγριο λεκτικό προπηλακισμό δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης από μία ομάδα περίπου 15 ατόμων, την ώρα που βρισκόταν σε κοινωνική του έξοδο στην Τεχνόπολη μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο του μικρά παιδιά 7 και 2,5 ετών.

Ορισμένοι εκ των νεαρών είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μόλις αντίκρισαν τον κ. Καμίνη τον πλησίασαν απειλητικά και άρχιζαν να του φωνάζουν “ότι η Βίλλα Αμαλία θα γίνει ο τάφος του”, ότι “είναι χαφιές του Δένδια”, ενώ τον απείλησαν πως πλέον δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί μόνος του.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Καμίνης μιλώντας στο Mega προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του γιατί μαζί του βρίσκονταν και τα δύο μικρά παιδιά του, τα οποία όπως δήλωσε δεν πολυκατάλαβαν τι έγινε λόγω και της ηλικίας τους.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν τον πτοούν οι απειλές και πως θα συνεχίσει να κάνει το καθήκον του.

Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του καταδικάζει «την απρόκλητη επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και της οικογένειας του στην Τεχνόπολη στο Γκάζι».

«Τέτοιου είδους ενέργειες δυναμιτίζουν την δημοκρατική ομαλότητα που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας ειδικά αυτήν τη περίοδο», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ και καλεί όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις με ενότητα να καταδικάσουν την τυφλή βία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξυλοκόπησαν τον Δημήτρη Στρατούλη στο ΟΑΚΑ – “Θα σε σκοτώσουμε τώρα” του είπαν, καταγγέλλει ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε