Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λιάπης προς Καραμανλή: “Δεν σε αποκάλεσα ποτέ αλκοολικό!”

Τον πήρε τηλέφωνο όσο ήταν στις Χριστουγεννιάτικες – εκτός Ελλάδος – διακοπές του για να του απολογηθεί για όσα αποκαλύπτει κάθε μέρα το “βαθύ λαρρύγγι” που ήταν μέσα στο Μαξίμου.

Ο Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με την Real News τηλεφώνησε στον εξάδελφό του και του είπε: “Θέλω να ξέρεις οτι ποτέ δεν σε αποκάλεσα αλκοολικό. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για σένα έτσι και σε κανέναν. δεν την έχω δει ποτέ αυτή την κυρία”.

Μάλιστα όπως γράφει η εφημερίδα ο κ. Καραμανλής δεν έδειξε να ενοχλείται πολύ για τις αποκαλύψεις της κας ΜΜ.
‘Ισα – ίσα το πρωί της Παρασκευής είδε τα δημοσιεύματα και την φωτογραφία της και ρώτησε: “Αυτή είναι; Δεν μου λέει τίποτα!”

Η κα ΜΜ και οι αποκαλύψεις της όντως δεν φαίνεται να ενοχλούν τον κ.Καραμανλή. Οι στενοί του συνεργάτες – ο ίδιος ακόμα απαξιεί να μιλά αυτοπροσώπως – λένε οτι όσα διαρρέει η συγκεκριμένη κυρία είναι αποκυήματα φαντασίας. “δεν υπήρχε συνεργάτης του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου που να έκανε διαρροές. Αλλά ακόμη κι αν έκανε έλεγε βλακείες”, δηλώνει συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού.

Νέες αποκαλύψεις: «Δεν κάνω για πολιτικός» είχε πει ο Καραμανλής

Και οι αποκαλύψεις για το «βαθύ λαρύγγι» του Μαξίμου συνεχίζονται, αυτή τη φορά μέσω του Πρώτου Θέματος. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο του σκληρού δίσκου της Αικατερίνης Τσάκαλου, η ΜΜ αναφέρει σε ενημερωτικό της σημείωμα με ημερομηνία 17 Ιουνίου 2006 πως ο Κώστας Καραμανλής εξέφραζε ανοιχτά την απροθυμία του να… εμπλακεί στα παιχνίδια της πολιτικής.

«Εγώ ήρθα για να βοηθήσω τη χώρα αλλά αυτό είναι αδύνατο. Και έτσι ταλαιπωρούμαι και φθείρομαι και ως πολιτικός και ως άνθρωπος… Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της ίντριγκας και του παρασκηνίου, άρα δεν κάνω για πολιτικός. Δεν ξέρω να χειρίζομαι εσωκοµµατικές κρίσεις όπως ονομάζετε εσείς τα αδελφικά µαχαιρώµατα.

Αλλιώς µου τα λέγανε κι αλλιώς τα είδα να γίνονται. Δεν είμαι ακραίος, ούτε φασίστας για να επιβάλλω την τάξη µε τη μέθοδο του τρόμου. Θέλω να λέω ανοιχτά την άποψή µου, κάτι που οι συνθήκες µου επιβάλλουν να µην κάνω», είχε πει σε στενούς του συνεργάτες ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με το σημείωμα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε