Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Λοβέρδος: Φτάνει ο φασισμός των δήθεν αριστερών

Λοβέρδος: Φτάνει ο φασισμός των δήθεν αριστερών

Δριμεία επίθεση κατά των «δήθεν αριστερών» εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος πια βουλευτής, Ανδρέας Λοβέρδος, απαντώντας στα όσα γράφονται μετά την τοποθέτησή του, σε τηλεοπτική εκπομπή, για τη Χρυσή Αυγή, την οποία αποκάλεσε «ελληνική Χεζμπολάχ».

Ο πρώην υπουργός, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ την Τετάρτη είπε ότι η Χρυσή Αυγή «κάνει ακτιβισμό πάνω σε μεγάλα προβλήματα, παράγει εμπιστοσύνη και απολαμβάνει δημοσκοπικά ποσοστά» και πρόσθεσε πως μετά τη Μεταπολίτευση είναι το πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά.

«Βγάζοντας τα γενικά πολιτικά τους προτάγματα, η Χρυσή Αυγή μοιάζει με την υπόλοιπη αντιπολίτευση, λέει ό,τι λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε επίσης ο κ. Λοβέρδος.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν, ο πρώην υπουργός εξέδωσε γραπτή δήλωση, όπου μιλά για δήθεν αριστερούς, ψευτο-ασφαλίτες της σύγχρονης ψεύδο-αριστεράς που «δε νομιμοποιούνται να ελέγχουν τα φρονήματα κανενός».

Η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου

«Φτάνει πια η δημαγωγία και ο φασισμός των δήθεν αριστερών. Αρκεί η συνειδητή ή ασυνείδητη συνηγορία υπέρ του παραεμπορίου, της ανασφάλειας των πολιτών και των λαθρεμπόρων των φτωχών του τρίτου κόσμου. Πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων μόνο οι φασίστες ζητούσαν. Οι ψευτο-ασφαλίτες της σύγχρονης ψεύδο-αριστεράς δεν νομιμοποιούνται να ελέγχουν τα φρονήματα κανενός. Αλήθεια, που είναι οι τραμπούκοι -ακτιβιστές των δυόμιση ετών, επί των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, που το έπαιζαν “αγανακτισμένος λαός”; Έχουν πια συμμαζέψει τη βία τους στην δήθεν προοπτική κάποιας εξουσίας; Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, μαθήματα δημοκρατίας δεν δέχομαι από κανέναν. Πέρασα τις εξετάσεις μου στην κατάληψη του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη, στις 16-17 Νοεμβρίου του 1973».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χημικά και ξύλο στην κατάληψη του γραφείο του Γ. Μέργου από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Κασιδιάρης στην Ολομέλεια: Είστε όλοι σας παλτά! Να πάτε να γαμ@@@@τε εσείς της ΝΔ!

Κασιδιάρης κατά Γεωργιάδη – Άγριος καυγάς στη Βουλή

Σε διαθεσιμότητα η σύζυγος του Λοβέρδου

Λοβέρδος για τον καυγά του με Παπανδρέου: “Δεν το προχωρώ”

Άθλιο φωτομοντάζ καταγγέλει η Χρυσή Αυγή για τη φωτογραφία από το νοσοκομείο της Τρίπολης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε