Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λοβέρδος: Να σώσουμε ό,τι σώζεται

Λοβέρδος: Να σώσουμε ό,τι σώζεται

Σημασία έχει τώρα να είμαστε ενωμένοι και να αποφύγουμε διχαστικές ενέργειες είπε ο υπουργός Υγείας φτάνοντας στη Βουλή για τη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου.

«Είχα επισημάνει στην προηγούμενη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου ότι αυτό (το δημοψήφισμα) οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή. Δυστυχώς δεν εισακούστηκα ούτε εγώ ούτε άλλοι συνάδελφοι που υποστηρίζαμε την ίδια άποψη.

Σημασία έχει τώρα να σώσουμε ό,τι σώζεται και να είμαστε ενωμένοι και να αποφύγουμε διχαστικές ενέργειες. Ό,τι διχάζει το ένα, διχάζει το όλο», επεσήμανε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Η χώρα χρειάζεται ενότητα των πολιτικών δυνάμεων, σύνεση και δυνατότητα συνεννόησης. Αν το χρειαζόταν μια φορά, τώρα το χρειάζεται 10», είπε.

Επεσήμανε την ανάγκη να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη και την ευρωζώνη, εκεί όπου την έφεραν οι θυσίες των πολιτών της τα τελευταία 50 χρόνια.

«Ό,τι έκαναν πολιτικοί με αξιοσύνη και εμπειρία», είπε και αναφέρθηκε στη συνεισφορά του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην είσοδο της χώρας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, του Κώστα Σημίτη στην είσοδο στην ευρωζώνη και του Ανδρέα Παπανδρέου στη Σύνοδο των Σοσιαλιστών ηγετών της Μαδρίτης.

«Ανήκω σε αυτούς που όλα αυτά τα έχουν θεμελιώδεις και καταστατικές αρχές» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να παραιτηθεί”, λέει η γ.γ. παρα τω πρωθυπουργώ Ρεγγίνα Βάρτζελη

Διαμαντοπούλου: Ενότητα με όποια θυσία χρειαστεί

Τι θα πει ο Ραγκούσης στο υπουργικό

Εκλογές το γρηγορότερο ζητά η Λούκα Κατσέλη

Εκρηκτικό κλίμα στη Βουλή-Οργή βουλευτών

Εθνική ταπείνωση στις Κάννες – Εκείνοι μιλούσαν, εκείνος άκουγε 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε