Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Λοβέρδος: Σε έξι μήνες η δημιουργία νεου κόμματος

Λοβέρδος: Σε έξι μήνες η δημιουργία νεου κόμματος

Μέχρι τον Ιούνιο θα είναι έτοιμο το νεο κόμμα το οποιο δεν θα είναι ΠΑΣΟΚ Νο2, είπε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Ανδρέας Λοβέρδος.

O κ. Λοβέρδος, είπε ότι θα ψηφίσει την πρόταση της Κυβέρνησης όποια κι αν είναι για τη λίστα Λαγκάρντ. “Στηρίζουμε την κυβέρνηση και συνεισφέρουμε με τις ιδέες και τις προτάσεις μας, ωστόσο λέμε όχι στη συμμετοχή μας σε ενδεχόμενο
ανασχηματισμού”, είπε επίσης ο επικεφαλής της ΡΙΚΣΣΥ.

Είπε επίσης ότι “εάν προσκληθούμε στον διάλογο για την Κεντροαριστερά και την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης θα ανταποκριθούμε. Δεν πρέπει να υπάρξουν όμως αποκλεισμοί και ατέρμονες συζητήσεις.”

Αστειυόμενος ο κ. Λοβέρδος είπε σε μια αποδτροφή του λόγου του: “Από τον πολύ καφέ η κεντροαριστερά έχει πάθει καφενίαση!”

Ο κ. Λοβέρδος κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Λουκά Παπαδήμο και τον Αντώνη Σαμαρά όπως και όσους διατέλεσαν υπουργοί Ανάπτυξης ότι έχασαν πολύτιμο χρόνο στην προώθηση και ενίσχυση της ανάπτυξης.

Είπε επίσης ότι προτείνει: “την κατάργηση των αδειοδοτήσεων και την προώθηση των αυτοαδειοδοτήσεων προκειμένου να μειωθεί δραστικά η γραφειοκρατία και διευκολυνθεί άμεσα το άνοιγμα νέων επιχειρήσεων.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κόμμα μέσα στο 2013 θα δημιουργήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε