Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Λοβέρδος σε Ροντούλη: Τώρα με τα γομάρια είσαι στην ίδια κυβέρνηση

Επίκεντρο των πειραγμάτων ήταν ο κ. Ραγκούσης ο οποίος παρά την “υποβάθμιση” είχε κέφια.

Η ατμόσφαιρα στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ήταν αρκετά συγκρατημένη, με τους περισσότερους να είναι ιδιαίτερα μαγκωμένοι μιας για πρώτη φορά αντιπρόσωποι από τρία κόμματα σχηματίζουν μία κυβέρνηση σε μία τόσο κρίσιμη χρονική στιγμή.

Φυσικά, εντύπωση έκανε το καρφί του κ. Λοβέρδου στον κ. Ροντούλη όταν του είπε: Θα είσαι στην ίδια κυβέρνηση με τα γομάρια. Απάντηση δεν πήρε από τον κ. Ροντούλη ο οποίος είχε αποκαλέσει τα μέλη της κυβέρνησης γομάρια, όσο βρισκόταν στην αντιπολίτευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Ωστόσο, μεταξύ των νέων υπουργών και υφυπουργών υπήρξαν και κάποια αστεία στιγμιότυπα. Λόγω της μεταφοράς του κ. Ραγκούση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συνάδελφοί του ήθελαν να τον πειράξουν και τον ρωτούσαν εάν θα βάλει και ταξίμετρο στα στρατιωτικά οχήματα και τα REO.

Ο κ. Ραγκούσης όταν ρωτήθηκε για τον κ. Αβραμόπουλο δήλωσε πως δεν τον γνωρίζει καθόλου τον άνθρωπο αλλά πιστεύει πως τα πάνε καλά μεταξύ τους.

Από την πλευρά του ο κ. Αβραμόπουλος στα “πηγαδάκια” δήλωνε αισιόδοξος πως αυτή η κυβέρνηση θα κάνει τη δουλειά της και θα φύγει.

Πολλοί σχολίασαν το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας ο κ. Γεωργιάδης ακουμπούσε στον ώμο του κ. Ραγκούση, με τον δεύτερο να δηλώνει χαριτολογώντας πως ο κ. Γεωργιάδης στηρίζεται σε γερά θεμέλια.

Μάλιστα, ο κ. Ραγκούσης έκανε πλάκα στον νέο υπουργό Μεταφορών, τον κ. Βορίδη λέγοντάς του ότι έχει έτοιμο το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των μεταφορών στο γραφείο του.

Μακριά από τις κάμερες είχαν κάτσει μαζί ο κ. Βενιζέλος με τον κ. Σταύρο Δήμα δίπλα δίπλα και έπιναν αμέριμνοι την πορτοκαλάδα τους, χωρίς να σχολιάζουν.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε