Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λοβέρδος: Θα διαπραγματευτούμε ο,τι είναι εκτός μνημονίου

Λοβέρδος: Θα διαπραγματευτούμε ο,τι είναι εκτός μνημονίου

Έχουμε ιερή υποχρέωση να διαπραγματευτούμε ό,τι είναι εκτός μνημονίου είπε

ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Tα κείμενα του μνημονίου υπεγράφησαν, εντάχθηκαν στην ελληνική έννομη τάξη και τίθενται σε εφαρμογή, ανέφερε ο υπουργός Εργασίας και σημείωσε πως οι εν εξελίξει συζητήσεις με τους εκπροσώπους της τρόικας γίνονται με βάση και απόλυτο πλαίσιο τα μνημόνια. Γι αυτό, τόνισε, έχουμε την υποχρέωση να διαπραγματευτούμε ό,τι είναι εκτός αυτού του πλαισίου.

«Είστε σε κρίση συνειδήσεως ή κατά το κοινώς λεγόμενο το παίζετε ότι είστε … Αν όντως είστε, τότε παραιτηθείτε», είπε  ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και με αφορμή τις τελευταίες εμφανίσεις του υπουργού, έκανε λόγο για επικοινωνιακό παιχνίδι και πρακτική της μπλόφας.

«Στο μνημονιο που υπογράψατε υπάρχει η πρόβλεψη για επιμήκυνση του εργασιακού βίου έως τα 70. Δεν το ξέρατε αυτό; Εσείς το είπατε, εσείς το υπογράψατε», αναρωτήθηκε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Αφού λοιπόν υπογράψατε το μνημόνιο, τότε τι διαπραγματεύεστε, το ίδιο το ΔΝΤ είπε ότι δεν υπάρχει διαπραγμάτευσης αφού το πλαίσιο είναι συμφωνημένο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Μέτρα – φωτιά στον ιδιωτικό τομέα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε