Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Λοβέρδος-Μόσιαλος…συμμαχία

Λοβέρδος-Μόσιαλος…συμμαχία

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συνένωση των δυνάμεων του Ανδρέα Λοβέρδου και του Ηλία Μόσιαλου, υπουργών επί κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου, στη κατεύθυνση δημιουργίας μέχρι το καλοκαίρι ενός νέου πολιτικού φορέα-κόμματος.

Γι΄αυτό το λόγο άλλωστε οι δύο άνδρες ως επικεφαλής αντιπροσωπειών των κινήσεων “ΡΙΚΣΣΥ” και “Δυναμική Ελλάδα”, συναντήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στον πολυχώρο “Αθηναίς” στον Βοτανικό, αφού προηγουμένως τα είχαν πει σε δίωρο τετ-α-τετ σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση “από την συζήτηση προέκυψε η ανάγκη για προγραμματική σύγκλιση καθώς και η εντατικοποίηση των προσπαθειών για την σύγκλιση των δυνάμεων που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή, σύγχρονη, παραγωγική και δημιουργική προοπτική της Ελλάδας,με στόχο την δημιουργία ενιαίου πολιτικού φορέα”.

Να σημειωθεί ότι τη Παρασκευή το βράδυ ο κ. Μόσιαλος είχε συνάντηση και με τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη ο οποίος έχει αναλάβει με εντολή Βενιζέλου επικεφαλής του διαλόγου του κόμματος με τς κινήσεις της κεντροαριστεράς ενόψει και του 9ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
“Άνοιγμα” Βενιζέλου στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μάρτης φέρνει ανασχηματισμό – Η διαθεσιμότητα «τρώει» (;) τον Μανιτάκη – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

Παναγιωτακόπουλος: Παραποιήσεις και master chef στην ψηφοφορία για το συνέδριο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε