Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μ.Καχριμάκης: “Όπως λένε και στο χωριό μου, όταν είσαι κλειστός από…. έχεις ανοιχτό το στόμα σου”

Μ.Καχριμάκης: “Όπως λένε και στο χωριό μου, όταν είσαι κλειστός από…. έχεις ανοιχτό το στόμα σου”
Τσιρότο στο στόμα δεν θα μου βάλουν είπε ο Μιχάλης Καχριμάκης και προειδοποίησε αυτούς που θέλουν να σπιλώσουν το όνομα του.

Ζήτησε ακόμη την παραίτηση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ γιατί είναι ανεπίτρεπτο να σπιλώνονται άνθρωποι που έχουν δώσει μάχες για την διαφάνεια και δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να γράφει και να βγάζει στη φόρα μια λίστα χωρίς να την έχουν ελέγξει .
 
Ο κ.Καχριμάκης είπε ακόμη ότι ας έρθουν τώρα να ψάξουν τα πάντα. “Είμαι εδώ και στην διάθεση όλων να έρθουν να ψάξουν τα περιουσιακά μου στοιχεία και ότι άλλο έχω”.

Μιλώντας στην εκπομπή “Σκαι στις 7” με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είπε: «Το όνομα μου δεν μπορεί να υπάρχει σε καμία λίστα του ΣΔΟΕ. Είναι λίστα κατασκευασμένη» . «Τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι όλα δηλωμένα και αποκτημένα με πλήρη διαφάνεια. Θεωρώ ντροπή να σπιλώνονται με αυτόν τον τρόπο πολιτικοί που έδωσαν αγώνες για την διαφάνεια. Και θα αμυνθώ με κάθε έννομο τρόπο. Πρόκειται για ένα βρώμικο παιγνίδι και δεν θα μου κλείσει κανείς το στόμα. Συγκρούομαι και θα συνεχίσω να συγκρούομαι κάθε μέρα με την φαυλότητα και την αδιαφάνεια. Η μοναδική περιουσία μου είναι όσα δηλώνω στο πόθεν έσχες μου, το καθαρό μου όνομα και οι αξίες μου που δεν έπαψα ποτέ να τις υπηρετώ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πως αντιδρούν πολιτικοί από τη… λίστα των 36

Παρέμβαση εισαγγελέα για την λίστα των 36 – Πολιτικός σεισμός από την δημοσιοποίηση των ονομάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

Αποκαλυπτική επιστολή του Ι. Λιβανού στον πρωθυπουργό – “Φωτογραφίζει” τον Μεϊμαράκη και μιλά για πιέσεις από κανάλια και ΣΥΡΙΖΑ


Διαψεύδει ο Μεϊμαράκης τα “γαλλικά” στον Παυλόπουλο – Δίνει στην δημοσιότητα όλα τα πόθεν έσχες του


Στη δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του Ε. Μεϊμαράκη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε