Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

“Μαλλί με μαλλί” Μεγαλοοικονόμου – Καλλιάνος για την έδρα!

“Μαλλί με μαλλί” Μεγαλοοικονόμου – Καλλιάνος για την έδρα!

 Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου προκάλεσε αίσθηση με την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί. Η πρώην (πια) βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων διατηρεί την έδρα της γιατί, όπως είπε, αν την παραδώσει θα την πάρει ο Γιάννης Καλλιάνος γιατί θα την… πάει στη ΝΔ!

 Μιλώντας την Τρίτη (11.07.2017) στον Real Fm, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου τόνισε πως θα διατηρήσει τη βουλευτική της έδρα καθώς αν την παραδώσει θα την πάρει ο κ. Καλλιάνος και θα την πάει στη ΝΔ, καθώς είναι ο επόμενος επιλαχών. Αλλά εκείνος, όταν κλήθηκε από το ΑΠΕ – ΜΠΕ να απαντήσει αν θα πάρει την έδρα, απάντησε αρνητικά.

«Θα ήταν πολιτικά ανήθικο να παραλάβω την έδρα και να τη μεταφέρω στη ΝΔ τη στιγμή που ανήκει στην Ένωση Κεντρώων. Ουδέποτε θα έκανα κάτι τέτοιο και το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή. Στη Βουλή θα επιλέξουν να με βάλουν οι πολίτες με σταυρό, εφόσον κρίνουν ότι είμαι ικανός να προσφέρω τα μέγιστα για τη ΝΔ. Κανένα δωράκι από την ΕΚ ή τη Μεγαλοοικονόμου δεν θα δεχόμουν. Επομένως, αφού αυτός είναι ο πόνος της κ. Μεγαλοοικονόμου, μπορεί να παραδώσει την έδρα της χωρίς δισταγμό και εγώ με τη σειρά μου στον επόμενο» επεσήμανε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων και νυν μέλος της ΝΔ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε