Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρκογιαννάκης για Ζωή: “Μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου κάθε φορά που μιλάει”

Μαρκογιαννάκης για Ζωή: “Μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου κάθε φορά που μιλάει”

Με χιουμοριστικό τρόπο απάντησε ο κ. Μαρκογιαννάκης ως πρόεδρος της Προανακριτικής στις απειλές της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι θα καταθέσει πρόταση μορφής εναντίον του.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Προανακριτικής, κ. Μαρκογιαννάκης κληθείς να σχολιάσει τις απειλές της κας Κωνσταντοπούλου περί πρότασης μορφής δήλωσε χαρακτηριστικά “ας μου κάνει πρόταση μομφής”.

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Μαρκογιαννάκη “μήπως παρακαλάτε να σας κάνει πρόταση μομφής” εκείνος με νόημα και με φανερή διάθεση για χιούμορ απάντησε:

“‘Οποιος πρόεδρος και να αναλάβει, θα πρέπει να κάνει μια ένεση, να γίνει αναίσθητος αι να κοιτάει στο ταβάνι για να την αντέξει. Κάθε φορά που μιλάει μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου”.

Στον κ. Μαρκογιαννάκη απάντησαν με κοινή δήλωση η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Θεόδωρος Δρίτσας, λέγοντας πως “για άλλη μία φορά εφαρμόσθηκε η τεχνική της τεχνητής έντασης στην προκαταρκτική επιτροπή με την τεχνική της πυροδότησης της συνεδρίασης προς αποτροπή της ουσιαστικής διερεύνησης. Είναι δε χαρακτηριστική κάθε φορά η κρισιμότητα του σημείου στο οποίο μεθοδεύεται η διακοπή της συνεδρίασης προς αποτροπή των αποκαλύψεων και της εμβάθυνσης. Η σημερινή διακοπή σε άκρως κρίσιμο σημείο, καταδεικνύει δυστυχώς ότι δεν πρυτανεύει η ουσιαστική αναζήτηση της αλήθειας, αλλά η σκοπιμότητα. Ο καθένας είναι προ των ευθυνών του”.

Η κα Κωνσταντοπούλου απειλεί να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του κ. Μαρκογιαννάκη, τον χαρακτηρίζει χαλκείο και εκτιμά ότι βρίσκεται πίσω από τις διαδόσεις και τα άσχημα δημοσιεύματα προς το πρόσωπο της όλες αυτές τις ημέρες.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το σημερινό επεισόδιο μεταξύ της κας Κωνσταντοπούλου και του κ. Μαρκογιαννάκη στην Προανακριτική Επιτροπή.

Κατά τη συνεδρίαση της Προανακριτικής ο Πρόεδρος της Επιτροπής για άλλη μία φορά εξανέστη με τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, που σύμφωνα με τον κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη είχε υπερβεί κατά πολύ το χρόνο των ερωτήσεων, όπως έχει συμφωνηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο θερμό επεισόδιο Μαρκογιαννάκη – Κωνσταντοπούλου

Νέες αντιφάσεις από τον βοηθό του Παπακωνσταντίνου για την λίστα Λαγκάρντ

Τα πήρε όλα πίσω ο πρώην συνεργάτης του Παπακωνσταντίνου – Ποιός καρφώνει τον Ι. Διώτη

Γιατί τηλεφώνησε το Νοέμβριο ο Παπακωνσταντίνου στον πρώην συνεργάτη του;

Δεν ήταν το πρωτότυπο το CD με την λίστα Λαγκάρντ που έδωσε στον συνεργάτη του ο Παπακωνσταντίνου; – Αναστάτωση στην προανακριτική

Αιφνίδια εξέλιξη στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ – Τι κατέθεσε ο συνεργάτης του Παπακωνσταντίνου

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Προανακριτική

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε