Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μας έστειλε στο ΔΝΤ και πήγε για μπάνιο…

Μας έστειλε στο ΔΝΤ και πήγε για μπάνιο…

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ανακοίνωνε την πιο δυσάρεστη εξέλιξη για τη χώρα μετά τη δικτατορία, ο πρώην πρωθυπουργός – επί των ημερών του οποίου έλλειμμα και χρέος βγήκαν εκτός ελέγχου- έβαζε το μαγιώ του και πήγαινε για μπάνιο στη Ραφήνα.

Οι πολίτες – στην πλειοψηφία τους – θεωρούν ότι οι κυβερνήσεις του κ. Καραμανλή και οι πολιτικές τους, οδήγησαν τη χώρα στην “αγκαλιά” του ΔΝΤ και πρώτη σε ενδεχόμενο κίνδυνο χρεοκοπίας. Ωστόσο ο κ. Καραμανλής ο οποίος ακόμη τηρεί σιγή ιχθύος, πήγε με τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας να απολάυσει το μπάνιο του στον κολπίσκο που βρίσκεται κάτω από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Ραφήνα, όπως δημοσιεύει σήμερα το “Πρώτο Θέμα”. 

Ο πρώην πρωθυπουργός βγαίνει από το τζιπ και κατευθύνεται στην παραλία

Ο πρώην πρωθυπουργός – από τότε που έχασε την εξουσία – δεν φαίνεται να κακοπερνάει. Οργανώνει εκδρομές και αποδράσεις, όπως το Πάσχα που επισκέφθηκε την Τοσκάνη, πάει στο γήπεδο για να δει τον Παναθηναϊκό.
 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι κάτοικοι της Ραφήνας είδαν τον κ. Καραμανλή χαλαρό και ευδιάθετο με την πετσέτα στον ώμο να κατευθύνεται προς την παραλία. Έκανε βουτιές και μακροβούτια, υπό το άγρυπνο βλέμμα των φρουρών του, και τελικά μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο για να πάει στο σπίτι για το μεσημεριανό. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Καραμανλής αστειεύτηκε με τους άνδρες της ασφάλειας του μιλώντας για τον τελικό που άρχιζε σε λίγες ώρες…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε