Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μαζεύουν υπογραφές για να γίνει ανασχηματισμός!

Μαζεύουν υπογραφές για να γίνει ανασχηματισμός!

Μια κίνηση που στοχεύει στο να ασκηθούν πιέσεις για να γίνει ανασχηματισμός είναι σε εξέλιξη στο διαδίκτυο. Στο site www.gopetition.com έχει γίνει ανάρτηση και απευθύνεται “Εκκληση για κυβερνητική ανανέωση”.

Η “κίνηση” αυτή ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου και μέχρι σήμερα έχουν υπογράψει πάνω από 780 άτομα.

Στο κείμενο αναφέρουν:

“Όσοι υπογράφουμε το κείμενο αυτό, εκφράζουμε την αγωνία μας για τη πορεία της χώρας μας. Πιστεύουμε ότι ο σοβαρός κίνδυνος χρεωκοπίας και εξόδου από την ευρωζώνη επιβάλλει ν΄αναλάβει απερίσπαστος ο Πρωθυπουργός τις απαραίτητες πρωτοβουλίες.
Θεωρούμε ότι η παρούσα σύνθεση της κυβέρνησης δεν εγγυάται την αποφυγή των παραπάνω κινδύνων, διότι τα κόμματα που συμμετέχουν δίνουν προτεραιότητα στις εκλογικές τους επιδιώξεις.

Πρέπει ο Πρωθυπουργός να επιλέξει ελεύθερα, το ταχύτερο δυνατό, τους συνεργάτες με τους οποίους θα πραγματοποιήσει αποτελεσματικά το έργο που του έχει ανατεθεί. Με δεδομένη τη κρισιμότητα των περιστάσεων, αναμένουμε ότι η Βουλή θ’ ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων μας.

Τέλος ελπίζουμε ότι η ανανέωση του υπουργικού Συμβουλίου θ΄αποτελέσει πρόκριμα για μια αλλαγή της πολιτικής ζωης του τόπου μας και θ’ αναδείξει νέες προοπτικές για το μέλλον.”

Στο ίδιο site συλλέγονται υπογραφές για να σωθούν οι αρκούδες στην Κορέα, να σταματήσουν να υπάρχουν οι αδερφές Καρντάσιαν αλλά και να σωθούν τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομίας στο Κράϊστερτς της Ν.Ζηλανδίας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε