Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Με ποιούς ήταν χθες βράδυ ο Κώστας Σημίτης;

Σαν υπουργικό συμβούλιο της εποχής Σημίτη ήταν η βραδιά που διοργάνωσε το περιοδικό Μεταρρύθμιση.

«Προοδευτικές απαντήσεις στην κρίση» ήταν το θέμα και απαντήσεις προσπάθησε να δώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο πρώην υπουργος Νίκος Χριστοδουλάκης και ο Νίκος Μπίστης.

Μπορεί ο κ. Σημίτης να μην μίλησε καθόλου δημοσίως αλλά τα πηγαδάκια έδιναν και έπαιρναν. Όμως η παρουσία του θεωρήθηκε ως προτροπή να έρθουν πιο κοντά όλοι όσοι εκφράζονται από τον κ. Κουβέλη με εκείνους του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ.

Ποιοί άλλοι ήταν στην εκδήλωση;

Σημειώστε: οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης, οι πρώην υφυπουργοί των κυβερνήσεων Σημίτη, Γ. Δρυς, Αρ. Μπαλτάς και Β. Κοντογιαννόπουλος, το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, Πέτρος Κουναλάκης, ο γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ Σπύρος Λυκούδης, τα στελέχη της Εκτελεστικής Επιτροπής Γ. Κακουλίδης, Γ. Πανούσης, Δ. Χατζησωκράτης, Θ. Μαργαρίτης, Στ. Λιβαδάς, Γ. Γεωργάτος, Χρ. Μαυροκεφαλίδης, Δ. Καλλιπολίτη, ο εκπρόσωπος τύπου Ανδρέας Παπαδόπουλος, καθώς και πολλά μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Επίσης αρκετοί πανεπιστημιακοί και δημοσιογράφοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μάχη της διαδοχής – Βλέπει κόσμο ο Παπανδρέου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε