Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μεϊμαράκης: “Έχει τρελαθεί ο Καρατζαφέρης από τότε που τον κουτσούλισε το περιστέρι”

Δήλωσε ότι σέβεται το Κοινβούλιο, αλλά πρόσθεσε ότι επί 18 μήνες δεν ανταλλάσει ‘καλημέρα’ με τον κ.Κοραντή και πως ο χαιρετισμός του βουλευτή του ΛΑΟΣ ήταν περιπαικτικός.

«Θα το ρίξω το επίπεδό μου, διότι προκειμένου να με πεις κλέφτη, καλύτερα να με πεις αλήτη», δήλωσε στο ραδιοσταθμό Real ο πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης Ευ. Mεϊμαράκης, εξηγώντας γιατί εξεράγη εναντίον του βουλευτή του ΛΑΟΣ Γιάννη Κοραντή.

«Δεν θέλω να λέω καλημέρα με τον άνθρωπο. Εγώ θεωρώ ανέντιμο και ανήθικο αυτό που έκανε, να πάει να διοριστεί βουλευτής σε κάποιο άλλο κόμμα από αυτό που υπηρέτησε. Δεν θα το έκανα αυτό, με κάποιον άλλο βουλευτή. Αυτό μπορεί να το έκανα με τον κ. Καρατζαφέρη τον ίδιο. Τί παραπάνω να σου κάνει ένας πολιτικός αντίπαλος από το να σε σπιλώνει μόνο για να κερδίσει ψήφους εις γνώση του ότι είσαι καθαρός; Ξέρετε τι μου ’πανε κάποιοι άλλοι; ‘Πολύ σοβαρά τον έχεις πάρει’. Δηλαδή, να μην τον πάρω στα σοβαρά; Μα, γι’ αυτό έχουμε γίνει γελοίοι; Γι’ αυτό έχουμε γίνει σάπιο καθεστώς; Γι’ αυτό μας χλευάζουν όλοι τους πολιτικούς; Έρχεσαι, κύριε και για λόγους μόνο ψηφοθηρικούς, καιροσκοπισμού, πολιτικής αλητείας, εις γνώση σου ότι δεν υπάρχουν στοιχεία και το λες», πρόσθεσε.

Πάντως,κάνοντας αυτοκριτική σημείωσε:

«Δεν ήταν κι η καλύτερη στιγμή. Δηλαδή, αν τον έβλεπα σήμερα, μπορεί να του έλεγα λιγότερα. Πάλι θα του ’λεγα. Ο αρχηγός του μικρού κόμματος, του περιθωριακού, βάζει αυτόν για να διαχέει…».

Ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε ότι και με τον κ. Γ. Καρατζαφέρη έχουν διαρραγεί πλέον οι σχέσεις, λέγοντας: «Ο Γ. Κοραντής είναι ο μόνος βουλευτής που δεν λέμε καλημέρα και από αύριο θα είναι και ο κ. Καρατζαφέρης, ή από προχθές. Αυτός τρελάθηκε από την ημέρα που τον κουτσούλισε το περιστέρι. Νομίζει ότι είναι ρυθμιστής των εξελίξεων. Αν θέλει να είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων, να σοβαρευτεί».

«Ο κ.Μεϊμαράκης έφερε τα ήθη της Βουλής 4 ή 5 δεκαετίες πίσω όπου έπεφταν μπουνιές, κλωτσιές, καρεκλιές. Λυπάμαι, διότι σκηνές που έχουμε δει στην Κορέα, στην Ταϊλάνδη και τις κοροϊδεύαμε, παρ’ ολίγο να τις δούμε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Είναι εξόχως λυπηρό», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιάννης Κοραντής.

Πρόσθεσε ακόμη ότι είναι ακατανόητη η στάση του κ. Ευ.Μειμαράκη, λέγοντας: «Όταν ο κ.Καρατζαφέρης ζητά να εξεταστεί αυτή η υπόθεση μέχρι σήμερα, εννοεί μέχρι σήμερα. Εγώ δεν άκουσα τον κ.Βενιζέλο να σκούζει, τον κ. Μπεγλίτη να σκούζει, δεν άκουσα τον κ. Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο να σκούζει, τον κ. Γιάννο Παπαντωνίου να σκούζει. Συνεπώς, βγαίνει μόνον ο κ. Μεϊμαράκης και λέει αυτά που λέει και φέρεται, όπως φέρεται. Εμείς, κι εννοώ σαν κόμμα, κανέναν απολύτως δεν στοχοποιήσαμε. Τώρα αν έχει κάτι που τον προβληματίζει τον κ. Μεϊμαράκη, κάτι φοβάται, κάτι φαντάζεται, αυτό δεν είναι δικό μου θέμα, δεν είναι δικό μας θέμα».

Τέλος χαρακτήρισε φτηνό το επιχείρημα ότι ως πρώην διοικητής της ΕΥΠ γνωρίζει και δίνει στοιχεία εναντίον του κ. Μεϊμαράκη, τονίζοντας πως τιμά τον όρκο του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε