Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μεϊμαράκης προς Ρουπακιώτη: Δημοσιοποιήστε όλα τα στοιχεία για τα πολιτικά πρόσωπα

Μεϊμαράκης προς Ρουπακιώτη: Δημοσιοποιήστε όλα τα στοιχεία για τα πολιτικά πρόσωπα
Με επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης ο πρόεδρος της Βουλής του ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που αφορούν τα πολιτικά πρόσωπα για να σταματήσουν οι επιλεκτικές διαρροές.
 

Επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη με την οποία ζητά να μεριμνήσει ώστε να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία για τα πολιτικά πρόσωπα που φέρονται «από διαρροές, ως εμπλεκόμενα σε ελέγχους του ΣΔΟΕ» απέστειλε ο Ευάγγελος Μειμαράκης, μετά και από ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, που αποτελεί κορυφαίο Κοινοβουλευτικό όργανο.
 
«Επειδή με τις επιλεκτικές διαρροές δημιουργείται νοσηρό κλίμα και όλοι οι βουλευτές μένουν αθωράκιστοι απέναντι σε οποιονδήποτε θέλει να πλήξει πρόσωπα ή το Κοινοβούλιο. Σε μία περίοδο που καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας, θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν όλα! Διότι δεν είναι δυνατόν ο καταγγέλων να κάνει χρήση απόρρητων εγγράφων και να μένει ατιμώρητος και ο καταγγελόμενος να μην έχει πρόσβαση ούτε στο φάκελο» σημείωναν συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής κ. Μειμαράκη.
 
Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, στην οποία συμμετέχουν βουλευτές όλων των κομμάτων, έλαβε την απόφαση αυτή κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρέμβαση του Α.Πάγου για την λίστα των 36 – Τέντες: “Η παραβίαση της μυστικότητας της ανάκρισης επικίνδυνη για την πολιτική ομαλότητα” – Πολιτική

Α.Ρουπακιώτης: “Δεν πρέπει να τις βάλουμε στο ερμάρι τις καταγγελίες”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

Αποκαλυπτική επιστολή του Ι. Λιβανού στον πρωθυπουργό – “Φωτογραφίζει” τον Μεϊμαράκη και μιλά για πιέσεις από κανάλια και ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει ο Μεϊμαράκης τα “γαλλικά” στον Παυλόπουλο – Δίνει στην δημοσιότητα όλα τα πόθεν έσχες του


Στη δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του Ε. Μεϊμαράκη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε