Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μέλη της Χρ.Αυγής ζητούν την απόλυση αλλοδαπών και την πρόσληψη Ελλήνων!

Μέλη της Χρ.Αυγής ζητούν την απόλυση αλλοδαπών και την πρόσληψη Ελλήνων!

Το ονομάζουν ενημερωτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις. Ονομάζονται “Δουλειά στους Έλληνες”, αλλά είναι ομάδα από την Χρυσή Αυγή. Και επι της ουσίας ζητούν από επιχειρηματίες στην Εύβοια και την Βοιωτία να απολύσουν τους αλλοδαπούς υπαλλήλους τους και να προσλάβουν Έλληνες.

Στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής Στερεάς Ελλάδος, αναφέρεται ότι από τις “επισκέψεις” εξαιρούνται οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στα πρόθυρα χρεωκοπίας, έχοντας ήδη τους εργαζόμενούς τους απλήρωτους. Γιατί προφανώς είναι καλύτερο να μένουν απλήρωτοι αλλοδαποί εργαζόμενοι και όχι έλληνες…

Στοχοποιούν μάλιστα τις επιχειρήσεις που αρνούνται να “συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις” και τονίζουν:

“Συναντούμε πλήρη αδιαφορία για την ανεργία των Ελλήνων μόνο σε επιχειρήσεις όπου υπάρχουν εργοδότες ή συνδικαλιστές διεθνιστικών αντιλήψεων, όπου και συνήθως η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι τριτοκοσμικοί αλλοδαποί. Τη στιγμή που ο Έλληνας οικογενειάρχης είναι άνεργος και δεν μπορεί να καλύψει ούτε την τροφή των παιδιών του, οι “φιλάνθρωποι” του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης προτιμούν πακιστανούς για οδηγούς κλαρκ, ινδούς για χειριστές μηχανημάτων, βούλγαρους για οδηγούς, αλβανούς για προϊσταμένους (άδειες και πιστοποιητικά εξειδίκευσης αμφιβάλλουμε αν διαθέτουν, αλλά η επιθεώρηση εργασίας “δεν διαθέτει προσωπικό και κονδύλια για τόσους ελέγχους”).”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

”Η ντροπή της Ελλάδας”

“Οι ναζί ήταν μεγάλα λαμόγια κύριε Μιχαλολιάκο” – Διαβάστε την…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε