Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μέσα στο “πρωθυπουργικό” C130! Δείτε καρέ – καρέ την αναχώρηση, την πτήση και την άφιξη του πρωθυπουργού στην Ρίγα για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής!

Μέσα στο “πρωθυπουργικό” C130! Δείτε καρέ – καρέ την αναχώρηση, την πτήση και την άφιξη του πρωθυπουργού στην Ρίγα για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής!

– Mε C130 πήγε στην Ρίγα της Λετονίας ο πρωθυπουργός
– Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβερνητική αντιπροσωπεία ταξίδεψαν με ένα C130 της Πολεμικής Αεροπορίας
– Και τα τρία VIP αεροσκάφη τα λεγόμενα και Πρωθυπουργικά δεν ήταν διαθέσιμα αφού έπρεπε να μπουν για συντήρηση
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και ο καιρός πολύ καλός για ταξίδι. Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί που τον συνοδέυουν έφτασαν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας για να αναχωρήσουν για την Ρίγα της Λετονίας με ένα C130. Αιτία; Και τα τρία VIP αεροσκάφη τα λεγόμενα και Πρωθυπουργικά αεροσκάφη δεν ήταν διαθέσιμα αφού έπρεπε να μπουν για συντήρηση.
Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν την περιέργεια να δουν πως είναι μέσα τα εντυπωσιακά αεροσκάφη. Και μάλλον κάποιοι από την κυβέρνηση ήταν στο μυαλό τους αφού πριν από λίγο δόθηκαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες από την αναχώρηση, την πτήση και την άφιξη του πρωθυπουργού.
ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟ

ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ
ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ
ΙΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
Στη Ρίγα της Λετονίας γίνονται οι εργασίες της 4ης Συνόδου Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης. Στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ο πρωθυπουργός αναμένεται να έχει συναντήσεις με την Ανγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ.

Το δείπνο εργασίας είναι προγραμματισμένο για απόψε στις 20:00 (ώρα Ελλάδος).

Στην ελληνική αποστολή στη Σύνοδο Κορυφής συμμετέχουν μαζί με τον κ.Τσίπρα και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Βαγγέλης Καλπαδάκης, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θοδωρής Μιχόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χουντής.
ΜΙΝΙ ΣΥΣΚΕΨΗ;

ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΤΟΥ
ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΡΙΓΑ ΤΗΣ ΛΕΤΟΝΙΑΣ


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε