Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Μετά τη Ντόρα και η ΝΔ πάει Συγγρού

Όλη η κεντροδεξιά θα βρίσκεται στη Συγγρού από φέτος με τη μετακόμιση και της ΝΔ στη λεωφόρο όπου βρίσκονται τα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου το κόμμα της αξιωματική αντιπολίτευσης θα έχει φύγει από την Ρηγίλλης και θα μετακομίσει στα νέα γραφεία έκτασης 7.000 τ.μ. Εκεί θα στεγαστεί όλος ο κομματικός μηχανισμός που μέχρι σήμερα ήταν διασκορπισμένος σε 24 κτίρια σε όλη την Αθήνα.

Η νέα οργάνωση έχει ως στόχο την εξοικονόμηση πόρων στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ωστόσο τα γραφεία σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, θα είναι υπερσύγχρονα και θα διαθέτουν υπερσύγχρονο διαδραστικό σύστημα επικοινωνίας μεταξύ των μελών. Τα γραφεία θα έχουν αίθουσα Τυπου, εστιατόριο, καφέ και αίθουσα εκδηλώσεων με χωρητικότητα άνω των 550 ατόμων.

Το γραφείο Σαμαρά θα βρίσκεται στον τρίτο όροφο του κτιρίου, όπου θα βρίσκονται τα γραφεία των αντιπροέδρων Δ. Αβραμόπουλου και Σ. Δήμα αλλά και του Γραμματέα κ. Λυκουρέντζου και του εκπροσώπου Τυπου κ. Μιχελάκη.

Στη Ρηγίλλης θα στεγάζεται πλέον το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε