Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

«Μετρά» Μπένο για την περιφέρεια Αττικής το ΠΑΣΟΚ

Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για τους υποψηφίους που θα πρέπει να επιλέξει στους τρεις μεγάλους Δήμους της χώρας αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που έγιναν για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως προκαλούν προβληματισμό στην Ιπποκράτους. Οι δημοσκοπήσεις έγιναν για την Περιφέρεια Αττικής και τους Δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πειραιά.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτές περιλαμβάνονται νέα πρόσωπα και μάλιστα με καλά ποσοστά. Αυτό όμως διχάζει αρκετούς στο ΠΑΣΟΚ που είχαν στοχεύσει σε άλλα πρόσωπα αλλά τελικά οι δημοσκοπήσεις δείχνουν…άλλα!
 
Το όνομα που «μετρά» το κυβερνών κόμμα για την περιφέρεια Αττικής είναι αυτό του Σταύρου Μπένου. Μεταξύ εκείνων που εξετάζονται, επίσης, ως υποψήφιοι είναι επίσης οι Τίνα Μπιρμπίλη, Λούκα Κατσέλη, Άννα Διαμαντοπούλου, Κώστας Σκανδαλίδης, Γιάννης Σγουρός, Γιάννης Μίχας και Γιώργος Καμίνης. Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα φαίνεται να απομακρύνεται και το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας Γ. Σγουρού και Γ. Μίχα για την Περιφέρεια Αττικής. Παράλληλα ο κ. Μίχας δέχεται έντονες πιέσεις για να είναι υποψήφιος στον Δήμο Πειραιά.
 
Και ενώ μέχρι τώρα ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Φασούλας διαμήνυε πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, φαίνεται πως έχει αλλάξει γνώμη και θέλει να παραμείνει στην θέση του, χωρίς ωστόσο ακόμα η Ιπποκράτους να αποδέχεται κάτι τέτοιο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε