Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μια Iσπανίδα τα έψαλλε στον Παπανδρέου! – ΒΙΝΤΕΟ

Μια Iσπανίδα τα έψαλλε στον Παπανδρέου! – ΒΙΝΤΕΟ

Μια νεαρή ισπανίδα έκλεψε την παράσταση στην συνεδρίαση της σοσιαλιστικής διεθνούς όταν εμφανίστηκε εξοργισμένη με τους επικεφαλής των λεγόμενων σοσιαλιστών του κόσμου και τον χλιδάτο βιο που διάγουν. Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου απάντησε αλλά μάλλον δεν έπεισε….

Η Beatriz Talegón απευθυνόμενη στους σοσιαλιστές ηγέτες είπε:

“Πώς θέλουμε να κάνουμε την επανάσταση από ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Κασκάις, φτάνοντας εδώ με πολυτελή αυτοκίνητα. Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να δώσουμε στους πολίτες μια απάντηση όταν εσείς λέτε ότι τους καταλαβαίνετε, ότι υποφέρετε ως σοσιαλιστές”, είπε η νεαρή ισπανίδα.

Είπε επίσης ότι αισθάνεται ντροπή ότι αισθάνεται ως διακοσμητικό αντικείμενο και άφησε και αιχμές για τα οικονομικά της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Γενικόλογη ήταν η απάντηση του πρώην πρωθυπουργού και νυν προέδρου της σοσιαλιστικής διεθνούς: Ο κ. Παπανδρέου ψέλλισε ότι: “Δεν είμαστε το ΔΝΤ ή η Παγκόσμια Τράπεζα. Εμείς που είμαστε εδώ δεν δίνουμε μάχη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Δίνουμε μάχη στους δρόμους, στα συνδικάτα, στις χώρες μας. Ας προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μαζί”.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Η Beatriz Talegón, είναι γενική γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Σοσιαλιστικής Νεολαίας (IUSY) και μίλησε στο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (SI) στην Πορτογαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γείτονας με τη Lady Gaga ο Γιώργος Παπανδρέου στο Μανχάταν
 

Ακόμη πονάνε οι Κάννες τον Γιώργο – Εμένα με «κράξατε», στον Κάμερον υποκύψατε!
 

Ο Αγ. Βαλεντίνος… συνεπήρε τον ΓΑΠ που έγραψε άρθρο για τις γυναίκες

 

Ο “Γιώργος Παπανδρέου” κάνει το Παρίσι να ξεκαρδίζεται! (VIDEO)

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε