Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μια βόλτα στο Μουσείο – Τι έφαγαν Σαμαράς – Γιούνκερ

Μια βόλτα στο Μουσείο – Τι έφαγαν Σαμαράς – Γιούνκερ

Τουρίστες και περαστικοί είδαν χθες το βράδυ μαύρες λιμουζίνες να σταματούν στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου έξω ακριβώς από την είσοδο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Οι έλληνες αναγνώρισαν τον κ. Σαμαρά και βέβαια τον κ. Γιουνκέρ. Οι τουρίστες μπορει να μην ήξεραν τον έλληνα πρωθυπουργό αλλά τον κ. Γιουνκέρ τον κοιτούσαν με το βλέμμα “που τον ξέρω, που τον ξέρω!”

Με την άφιξή τους στο Μουσείο της Ακρόπολης τους περίμενε ο Διευθυντής του κ. Παντερμαλής, ο οποίος ανέλαβε μαζί με τον κ. Σαμαρά και την ξενάγηση του υψηλού προσκεκλημένου. Εντυπωσιασμένος ο κ. Γιουνκέρ έκανε πολλές ερωτήσεις και όπως είπε ένιωσε και λίγο σαν τουρίστας. Μετά την ξενάγηση οι κύριοι Σαμαράς και Γιουνκέρ στάθηκαν αρκετή ώρα όρθιοι στην άκρη της βεράντας του εστιατορίου θαυμάζοντας την θέα.

Στην συνέχεια, κάθισαν μαζί με τους υπόλοιπους στο τραπέζι που είχε στρωθεί ειδικά για την βραδιά και απόλαυσαν για πρώτο πιάτο ντομάτα με μυρωδικα, κυρίως πιάτο σφυρίδα με βραστά λαχανικά και για επιδόρπιο σορμπέ λεμόνι για να καθαρίσει η γεύση. Το μενού συνοδευόταν από λευκό κρασί περιορισμένης παραγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο φίλος μου ο Ζαν Κλοντ – Σαμαράς-Γιούνκερ με… άλλο μάτι (ΦΩΤΟ)

“Πάρτε τα μέτρα σας” – Απειλή με … χαμόγελο: “είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας”

Παράθυρο επιμήκυνσης από Γιούνκερ – “Κάντε μεταρρυθμίσεις για να πάρετε την επόμενη δόση”

Στη γραμμή Σαμαρά ο Βενιζέλος σε τηλεφωνική επικοινωνία με Γιούνκερ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε