Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Μήνυμα Καμμένου για την διαγραφή: “Ευχαριστώ τον Α. Σαμαρά για την κατανόηση”

Μήνυμα Καμμένου για την διαγραφή: “Ευχαριστώ τον Α. Σαμαρά για την κατανόηση”

Με τις εκλογές να πλησιάζουν ο Πάνος Καμμένος θεωρείται βαρύ χαρτί για τη Νέα Δημοκρατία κυρίως απέναντι στον ΛΑΟΣ.

Με δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Πάνος Καμμένος, λίγο μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ αλλά και την παραμονή του στο κόμμα, ευχαριστεί την ηγεσία της ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά για την κατανόηση, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, αλλά και τους πολίτες για τη συμπαράσταση.

«Την ώρα που η Ελλάδα δοκιμάζεται, θα παραμείνω συνεπής: με τον όρκο μου στο Σύνταγμα και τους πολίτες, με την καρδιά μου στις αρχές και αξίες που υπηρέτησα και θα υπηρετώ, με την ψυχή μου στην Πατρίδα μου την Ελλάδα», τονίζει ο κ. Καμμένος, ο οποίος και ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη τους, τους χιλιάδες πολίτες που, όπως λέει, τον στήριξαν και που με τα μηνύματά τους συνεχίζουν να τον στηρίζουν, να τον ενθαρρύνουν και να του δίνουν δύναμη και ισχύ.

Ιδιαίτερη αναφορά μάλιστα κάνει στον Αντώνη Σαμαρά και τους συναδέλφους του στη Νέα Δημοκρατία για την αγάπη, την κατανόηση και την συντροφικότητά τους, αλλά και τους «υπαλλήλους της νέας τάξης πραγμάτων για τις άνανδρες απειλές και επιθέσεις τους», που τον κάνουν ακόμα πιο αποφασισμένο, όπως επισημαίνει.

Αμέσως μετά το ΟΧΙ του Πάνου Καμμένου στην ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, άμεση ήταν και η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που με ανακοίνωσή της τον θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, αλλά όχι εκτός κόμματος, όπως στην περίπτωση του κ. Χατζηγάκη.

Το ΟΧΙ του κ. Καμμένου ήταν κάτι που είχε ανακοινώσει και ο ίδιος μέρες πριν, όταν συγκροτήθηκε η νέα κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρές εκφράσεις όπως χούντα. Επομένως ο Αντώνης Σαμαράς γνώριζε πως θα πρέπει να τον θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα μιας και το πολύ σε ένα τρίμηνο θα έχουμε εκλογές.

O κ. Καμμένος αρνήθηκε να δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, παρότι η ηγεσία της ΝΔ είχε θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας και ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς είχε ζητήσει από τους βουλευτές του “να υπερψηφίσουν την κυβέρνηση τον σχηματισμό της οποίας προκάλεσε”.

Αυτή η κίνηση λοιπόν ήταν προγραμματισμένη και για το λόγο αυτό ο κ. Καμμένος παραμένει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μιας και στις επερχόμενες εκλογές είναι πολύτιμη η συμβολή του, καθώς αποτελεί ανάχωμα στις υποψηφιότητες του ΛΑΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καμμένος: “Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης – Όταν τα γομάρια ζευγαρώνουν με τα γαϊδούρια κάνουν μουλάρια!””

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε