Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μοσκοβισί: Πρέπει να είμαστε έτοιμoι για κάθε εκλογική πιθανότητα στην Ελλάδα

Μοσκοβισί: Πρέπει να είμαστε έτοιμoι για κάθε εκλογική πιθανότητα στην Ελλάδα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Μοσκοβισί δηλώνει ότι η ΕΕ πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο μετεκλογικά στην Ελλάδα

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, δήλωσε σήμερα ότι η Ευρώπη πρέπει να είναι «έτοιμη για κάθε πιθανότητα», αναφερόμενος στις βουλευτικές εκλογές οι οποίες διεξάγονται την Κυριακή στην Ελλάδα, περιλαμβανομένου και ενός αρνητικού σεναρίου για την ευρωζώνη.

   Ερωτηθείς σχετικά, σε συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι, για μια ενδεχόμενη «καταστροφική ψήφο για την ευρωζώνη», ο Μοσκοβισί απάντησε: «πρέπει να προετοιμαστούμε για κάθε εκλογική πιθανότητα».

   «Είναι οι Έλληνες αυτοί οι οποίοι ψηφίζουν, πρέπει να σεβαστούμε την δημοκρατική επιλογή» τους, πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός.

   Εξάλλου ο Γάλλος υπουργός είπε ότι έχει «μεγάλη εμπιστοσύνη στην αλληλεγγύη η οποία μπορεί να επιδειχθεί, που θα πρέπει να επιδειχθεί στην ευρωζώνη, και στην σταθερότητα της ευρωζώνης», την ώρα που το σχέδιο δανεισμού στην Ισπανία για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της δεν μοιάζει να πείθει τις αγορές.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε