Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

“Μουρμούρα” στο ΠΑΣΟΚ για την κόντρα Βενιζέλου-Διαμαντοπούλου

“Μουρμούρα” στο ΠΑΣΟΚ για την κόντρα Βενιζέλου-Διαμαντοπούλου

Λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη της 6ης Μαΐου και στο ΠΑΣΟΚ, κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν το αντίπαλο δέος του Ευάγγελου Βενιζέλου αν και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησής του ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η κα Διαμαντοπούλου όπως είχε αναφέρει και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΙ στις 20:00, επανέλαβε και σήμερα πως δεν αρκεί ένα μόνο συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ, γιατί αλλιώς θα πρέπει να αποχωρήσει.

Ουσιαστικά με αυτή την τοποθέτηση η κα Διαμαντοπούλου τραβάει την καρέκλα του κ. Βενιζέλου, ο οποίος διαρκώς κατά τη διάρκεια όλου του προεκλογικού αγώνα, ζητάει συγγνώμη για τις παραλείψεις και τις αστοχίες.

Η κα Διαμαντοπούλου όμως επανήλθε και στο θέμα του κ. Παπαδήμου λέγοντας ότι έχει αδικηθεί με την μορφή που πήρε αυτή η κυβέρνηση συνεργασίας.

Από την πλευρά της, η Ιπποκράτους επίσημα δεν απαντάει τίποτα ούτε σχολιάζει, αλλά στους διαδρόμους υπάρχει έντονη “μουρμούρα” για το λόγο που η κα Διαμαντοπούλου ασχολείται με αυτά τα θέματα και όχι με τις φωτοτυπίες με τις οποίες κάνουν μάθημα στα σχολεία τα παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε