Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Μπακογιάννη: Φοβικός, υποκριτής και λαϊκιστής ο Σαμαράς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Ο κ. Σαμαράς ευθύνεται για την παρακμή της ΝΔ και πάσχει απο σύνδρομο καταδίωξης” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας σε όσα είπε ο Α. Σαμαράς στο συνέδριο της ΝΔ.

Με μία σκληρή ανακοίνωση η Ντόρα Μπακογιάννη απαντά σε όσα της καταλόγισε ο Αντώνης Σαμαράς  απο το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ.

“Η υποκρισία, η παραδοξολογία, τα φοβικά σύνδρομα, στα οποία πλειοδοτεί η ηγεσία της ΝΔ σε καμιά περίπτωση δεν δίνουν ελπίδα και προοπτική. Είναι το άλλο πρόσωπο του πιο ακραίου, φτηνού και επικίνδυνου λαϊκισμού που γνώρισε ο τόπος από την εποχή του “Τσοβόλα δώστα όλα”, τονίζει η κ. Μπακογιάννη στη δήλωσή της, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ για “πολιτική κερδοσκοπία επί των ερειπίων της χώρας” και “αριστεροδεξιό εθνολαϊκισμό”.

“Ακόμη και σήμερα δεν απαντά στο ερώτημα πως θα πληρωνόντουσαν οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων, αν η Βουλή δεν ενέκρινε το μνημόνιο”, δηλώνει η κ. Μπακογιάννη και προσθέτει, σχετικά με τις κατηγορίες του προέδρου της ΝΔ για “εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ”, “Ας μην αγχώνεται για τη δική μου στάση, θα είμαι συνεπής σε όσα ψήφισα”.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι ο κ. Σαμαράς “πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης” και του χρέωσε την σημερινή εικόνα “αποσύνθεσης και παρακμής” που παρουσιάζει η ΝΔ, λέγοντας ότι “δεν ευθύνεται κανένας άλλος εκτός από τον ίδιο“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 
Σαμαράς: “Χρεοκόπησε η φθηνή πολιτική του ΠΑΣΟΚ”
Γ. Καρατζαφέρης: «Ου γαρ οίδε τι λέγει και τι ποιεί ο κ.Σαμαράς»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε