Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπακογιάννη: “Ναι” σε Κακλαμάνη για τον δήμο της Αθήνας

FOTO EUROKINISSI
“Επιλογή υψηλού ρίσκου ο Κικίλιας”, δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής

Την στήριξή της στην υποψηφιότητα Νικήτα Κακλαμάνη ανακοίνωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον “ΣΚΑΙ” η κα. Μπακογιάννη, την ώρα που ο νυν δήμαρχος της Αθήνας προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να κάνει ανακωχή με τους διαφωνούντες στη Ρηγίλλης (Παπαδημητρίου, Γιαννόπουλος)
 
Από την πλευρά της η κα. Μπακογιάννη επιτέθηκε εκ νέου στον Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας κίνηση υψηλού ρίσκου την επιλογή Κικίλια στην περιφέρεια Αττικής. “Δεν ξέρω αν θα βγει στη ΝΔ η συγκεκριμέμνη επιλογή” δήλωσε η πολιτικός, αφήνοντας υπονοούμενα για τον τρόπο με τον οπο΄κιο λειτουργεί η νέα ηγεσία του κόμματος.
 
 
«Η ΝΔ έχει την πλειοψηφία σε δήμους και πρώην νομαρχίες, ενώ διαθέτει εκλεκτούς βουλευτές. Είναι απορίας άξιο που κανείς από όλους αυτούς δεν ρωτήθηκε να εκφράσει την άποψή του για τις υποψηφιότητες» τόνισε η κ. Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι όλοι θα κριθούν για τις επιλογές τους.
 
 
Η Ντόρα Μπακογιάννη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος μετά τις δημοτικές εκλογές και απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της στη ΝΔ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε