Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπακογιάννη: Ο λαός θα επιβάλει κυβερνήσεις συνεργασίας

Την εκτίμηση οτι η θητεία της κυβέρνησης Παπαδήμου θα επιμηκυνθεί εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε δηλώσεις της απο τη Θράκη. 

Στις δηλώσεις της η κα Μπακογιάννη πρόσθεσε πως “σε κάθε περίπτωση εκλογές θα έχουμε μετά βεβαιότητας μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012. Ο ελληνικός λαός θα μιλήσει και πιστεύω ότι τότε θα επιβάλει κυβερνήσεις συνεργασίας, οι οποίες σήμερα αποφασίστηκαν από τρεις αρχηγούς, αύριο θα έχουν αποφασιστεί από τον ελληνικό λαό”.

Ολοκληρώνοντας την διήμερη περιοδεία της στην περιοχή η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας υπογράμμισε την ανάγκη να στηριχθούν ο αγροτικός τομέας και να έρθουν επενδύσεις στη Θράκη. Τόνισε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να επιμείνει στην ύπαρξη αναπτυξιακών ζωνών, που είναι η μόνη λύση για τη Θράκη, λέγοντας ότι αυτό θα πρέπει να αποφασιστεί πάρα πολύ γρήγορα.

Η κυρία Μπακογιάννη σημείωσε ότι την ώρα που η ανεργία καλπάζει, η αγορά στενάζει και οι επιχειρηματίες της Θράκης έχουν φθάσει στα όρια τους, θα πρέπει να υπάρξει μια οικονομική πολιτική μείωσης της φορολογίας και ένα άνοιγμα στις καινούργιες αγορές. Πρόσθεσε επίσης ότι η πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι να δημιουργηθούν ζώνες ειδικών κινήτρων, στις οποίες θα έρθουν επιχειρήσεις και θα παράξουν.

Το απόγευμα η κυρία Μπακογιάννη είχε στην Αλεξανδρούπολη συνάντηση με παραγωγικούς φορείς του Έβρου, ενώ προηγουμένως επισκέφθηκε τους δήμους Ιάσμου και Φιλύρας Ροδόπης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε