Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπακογιάννη:”Αφήστε τις αηδίες” – Σκουρλέτης: “Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα διακόσμησε η Siemens”

Μπακογιάννη:”Αφήστε τις αηδίες” – Σκουρλέτης: “Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα διακόσμησε η Siemens”

Σκληρές κουβέντες και σε προσωπικό επίπεδο αντάλλαξαν η Ντόρα Μπακογιάννη με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλέτη συνεχίζοντας την αντιπαράθεσή τους για το θέμα της τρομοκρατίας.

Ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε την κ. Μπακογιάννη για «ολισθηρό δρόμο» και είπε: «Φοβάμαι ότι ο δρόμος που ακολουθεί η κ. Μπακογιάννη κινείται σε λογική πολιτικής αξιοποίησης των θυμάτων της τρομοκρατίας. Είναι ολισθηρό να το χρησιμοποιεί κάποιος».

“Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν στόλισε η Siemens τα γραφεία”, είπε επίσης και πρόσθεσε ότι ο λαός την έκρινε και την άφησε εκτός Βουλής. «Μου σηκώνεται η τρίχα με την αντίληψη σας» είπε ο κ. Σκουρλέτης.

Η κα Μπακογιάννη ζήτησε επιμονα από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις δηλώσεις στελεχών του για τη 17Ν και συγκεκριμένα των κ.κ Αγγελόπουλου και Γιαννόπουλου.
«Τις ύβρεις σας να τις κρατήσετε» είπε η κ. Μπακογιάννη και ζήτησε να σταματήσει η λάσπη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο της.

Τελικά, ο κ. Σκουρλέτης μίλησε για ατομικές και προσωπικές τις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τη 17Ν και είπε ότι δεν εκφράζουν το κόμμα.

Είπε επίσης ότι στις δηλώσεις της κας Μπακογιάννη υπάρχει «άρωμα και λογική μυστικών υπηρεσιών. “Δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετείτε” κατέληξε για να πάρει την απάντηση: «αφήστε τις αηδίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Μπακογιάννη για τη 17Ν

 

Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι ο Κουφοντίνας βοήθησε την δημοκρατία;

 

Η 17Ν στη μάχη της 17 Ιούνη! – Πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ – Μπακογιάννη – Στελέχη του κόμματος λένε ότι ΔΕΝ μετανοιώνουν που υπερασπίστηκαν τον Γιωτόπουλο

 

Μέλος ΣΥΡΙΖΑ : Δεν έχω μετανοιώσει που υποστήριξα την 17Ν

 

Τσίπρας:Η αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα χυδαιολογεί και κατασυκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε