Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Nέο μπάχαλο στη Βουλή! Άδωνις: Θα μου πετάξεις μολότοφ; – BINTEO

Nέο μπάχαλο στη Βουλή! Άδωνις: Θα μου πετάξεις μολότοφ; – BINTEO

Για άλλη μία φορά η Βουλή και συγκεκριμένα η Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων μετατράπηκε σε ρινγκ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα ταμειακά διαθέσιμα, ανάμεσα στον βουλευτή της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον πρόεδρο της Επιτροπής, Βαγγλελη Διαμαντόπουλο.

Η αρχή έγινε όταν μιλούσε στην Επιτροπή, ο Άδωνις Γεωργιάδης για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο να λέει χαρακτηριστικά πως “δεν υπάρχουν και υπερόπλα για να το σταματήσουμε”, εννοώντας πως δεν έχει τρόπο να σταματήσει τον κ. Γεωργιάδη.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος του απάντησε αμέσως: “Θα με αφήσετε να τελειώσω ή μου πετάξετε καμία μολότοφ”, προκαλώντας χάος στην Επιτροπή.

Ο κ. Διαμαντόπουλος του απάντησε πως δεν είναι η Επιτροπή “η δική σας παιδική χαρά” για να προκαλέσει την αντίδραση και του Ανδρέα Λοβέρδου που του απάντησε πως “ο ίδιος δημιουργεί κλίμα. Μα είναι φράσεις αυτές που είπατε περί παιδικής χαράς;”.

Ωστόσο, ο κ. Διαμαντόπουλος συνέχισε να μιλάει στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντάς του; “χτες με αποκαλέσατε τρομοκράτη και σήμερα είπατε ότι θα σας πετάξω μολότοφ. Να ανακαλέσετε”.

Φυσικά ο κ. Γεωργιάδης δεν ανακάλεσε και επανέλαβε μία φράση που ακούστηκε και στο χτεσινό μπάχαλο: “Έχει δίκιο ο Πανούσης που αναρωτήθηκε ποιοί σας ψηφίζουν”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε