Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπέτυ Μπαζιάνα: Έτσι “μάγεψε” τους Κινέζους! [pics]

Μπέτυ Μπαζιάνα
Φωτογραφία από: Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

Σημαντική διάκριση και ιδιαίτερη τιμή για την σύζυγο του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα. Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην Κίνα.

Ιδιαίτερη τιμή για την Μπέτυ Μπαζιάνα, σύζυγο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Η κ. Μπαζιάνα αναγορεύθηκε επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνου (σ.σ. Beijing University of Post and Telecommunications – BUPT). Η αναγόρευσή της έγινε την περασμένη Τετάρτη, σε ειδική εκδήλωση στο Πεκίνο.

Μπέτυ Μπαζιάνα: Η παρουσία της στην Κίνα

Στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής της στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου ως προσκεκλημένης από τη διοίκησή του, η Μπέτυ Μπαζιάνα έδωσε επιστημονική διάλεξη προς τους καθηγητές και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Πεκίνου.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την αναγόρευσή της σε επισκέπτρια καθηγήτρια, που δόθηκε στην δημοσιότητα από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

Μπέτυ Μπαζιάνα Μπέτυ Μπαζιάνα Μπέτυ Μπαζιάνα Μπέτυ Μπαζιάνα

Δείτε φωτογραφίες από την επιστημονική της διάλεξη

Μπέτυ Μπαζιάνα Μπέτυ Μπαζιάνα Μπέτυ Μπαζιάνα Μπέτυ Μπαζιάνα

Ακόμη, είχε συναντήσεις με τον Πρύτανη και τη διοίκηση, τους καθηγητές και τους ερευνητές του Πανεπιστημίου. Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα επισκέφθηκε εταιρείες μεταφοράς τεχνολογίας του Πανεπιστημίου.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν φανερά ευδιάθετη και χαμογελαστή, καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού της στην Κίνα. Τόσο κατά την αναγόρευσή της σε επισκέπτρια καθηγήτρια, όσο και κατά τις επίσημες συναντήσεις της.

Δείτε φωτογραφίες από τις επαφές που είχε στην Κίνα και την παρουσία της με την διοίκηση και τον πρόεδρο της BUPT, Qiao JianYong

Πίσω στην Αθήνα με απευθείας (ιστορική) πτήση!

Η Μπέτυ Μπαζιάνα επέστρεψε στην Αθήνα, σήμερα, Σάββατο 30.09.2017, το πρωί. Επέβαινε στην πρώτη απευθείας πτήση Αθήνας –Πεκίνου, πτήση στην οποία είναι το τιμώμενο πρόσωπο.

Χαρακτηριστική της σημασίας που δίνει η κινεζική πλευρά στην απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Πεκίνου είναι η τελετή εγκαινίων που διοργανώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την άφιξη της πρώτης απευθείας πτήσης.

Η απευθείας αεροπορική σύνδεση των δύο πρωτευουσών αποτελούσε εδώ και χρόνια διπλωματικό στόχο της ελληνικής πλευράς. Κι αυτό, αφού επιτρέπει την αμεσότερη επικοινωνία και συνεργασία εμπορικών και άλλων εταίρων σε Ελλάδα και Κίνα.

Η σύνδεση αυτή θα εκτελείται από την αεροπορική εταιρεία Air China. Η οποία έχει ήδη ανακοινώσει ότι το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα πραγματοποιείται δύο φορές κάθε εβδομάδα.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της συζύγου του πρωθυπουργού

Μπέτυ ΜπαζιάναΜπέτυ ΜπαζιάναΜπέτυ Μπαζιάνα

Φωτογραφίες από: Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις