Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Μπέτυ Μπαζιάνα: Συνάντηση με Μαρέβα Μητσοτάκη!

Μπέτυ Μπαζιάνα

Όλα τα βλέμματα πάνω τους τράβηξαν οι Μπέτυ Μπαζιάνα και Μαρέβα Μητσοτάκη στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας!

Το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο έγινε προς τιμήν του ζεύγους Μακρόν – Τρονιέ. Την παράσταση, όμως, έκλεψαν για λίγο δύο… δικές μας κυρίες! Ο λόγος για την Μπέτυ Μπαζιάνα και την Μαρέβα Μητσοτάκη!

Θερμός εναγκαλισμός και διάλογος!

Οι δύο κυρίες έμειναν… μακριά από τον πολιτικό “πόλεμο” μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είχαν έναν θερμό εναγκαλισμό, ενώ συζήτησαν για αρφκετά λεπτά πριν πάρουν τις θέσεις τους στο τραπέζι.

Μαρέβα Μητσοτάκη

Εντυπωσιακή στα μαύρα η Μπέτυ Μπαζιάνα

Η σύντροφος του πρωθυπουργού εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, με έναν ώμο. Στο αριστερό της χέρι φορούσε ένα διακριτικό ασημένιο βραχιόλι, ενώ το φόρεμα συνδύασε με μπεζ γόβες.

Μπέτυ Μπαζιάνα
Φωτογραφία: Eurokinissi

Μπέτυ Μπαζιάνα

Μπέτυ Μπαζιάνα

Μπέτυ Μπαζιάνα

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μαρέβα Μητσοτάκη!

Από την πλευρά της, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με κόκκινες και μαύρες λεπτομέρεις. Δείτε τις φωτογραφίες

Μαρέβα Μητσοτάκη Μαρέβα Μητσοτάκη

Μάλιστα, η σύζυγος του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε ένα ολιγόλεπτο τετ α τετ και με την Μπριζίτ Τρονιέ.

Μαρέβα Μητσοτάκη

Μαρέβα Μητσοτάκη
Φωτογραφία: Eurokinissi
Μαρέβα Μητσοτάκη
Φωτογραφία: Eurokinissi

Εντυπωσιακή στα κόκκινα και η Μπριζίτ Τρονιέ!

Το επίσημο δείπνο ξεκίνησε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης, 07.09.2017. Ο Εμανουέλ Μακρόν έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος φυσικά από την σύζυγό του, Μπριζίτ Τρονιέ.

Έγινε η ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων των δύο χωρών και αμέσως ξεκίνησε το δείπνο.

Η Μπριζίτ Τρονιέ επέλεξε ένα κατακόκκινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα επίσης κόκκινο κοντό παλτό. Φορούσε ακόμη μία μαύρη ζώνη, ενώ ίδιο χρώμα είχαν η τσάντα που κρατούσε και οι ψηλοτάκουνες γόβες της.

Τα χρυσά κοσμήματα δεν έλειπαν από τα δάχτυλα και τον λαιμό της, ενώ τέλος φορούσε ένα κόκκινο βραχιόλι.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εμφάνιση της Μπριζίτ Τρονιέ

Τρονιέ

Τρονιέ

Τρονιέ

Τρονιέ

Τρονιέ

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις