Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Μπηχτές” Μπεγλίτη για Λοβέρδο

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο πρώην υπουργός κατηγόρησε επίσης ΝΔ και ΛΑΟΣ για σκοπιμότητες.

Κατα των πρόωρων συζητήσεων για εκλογές τάχθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον Flash ενώ επεφύλαξε “αιχμηρό” σχόλιο στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι υπέρ των εκλογών τάσσονται και κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος. “Μου είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθώ τις θέσεις των στελεχών του κόμματος, γιατί και αυτές οι θέσεις πολλές φορές έχουν αλλάξει την τελευταία περίοδο. Εγώ θέλω να παραμείνω στην κεντρική μας θέση ως παράταξη. Στις θέσεις που έχουν εκφραστεί δια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Από κει και πέρα, θα ήταν λάθος να μπούμε σε μια διαδικασία ερμηνείας των δηλώσεων, ή των συνεχών αλλαγών στις θέσεις των στελεχών. Και τα στελέχη μας έχουν την ευθύνη τους. Γιατί τα στελέχη μας στην κυβέρνηση Παπαδήμου δεν συμμετέχουν ως αυτόνομες πολιτικές προσωπικότητες. Συμμετέχουν ως στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου κι όχι αυτόνομα στελέχη”, παρατήρησε.

Ο κ. Μπεγλίτης είπε ακόμη οτι αυτήν την περίοδο, και όσο δεν γνωρίζουμε την κατάληξη των διαπραγματεύσεων, δεν πρέπει να συζητάμε για ημερομηνία εκλογών. “Πρέπει όλοι να αρθούμε στο ύψος της ευθύνης μας και των περιστάσεων και να αφήσουμε κατά μέρος τα μικροπολιτικά παιχνίδια”, ανέφερε ο πρώην υπουργός και κατελόγισε σε “σκοπιμότητες” των ηγεσιών της ΝΔ και του ΛΑΟΣ το κλίμα που δημιουργήθηκε στις συνεδριάσεις του υπουργικού Συμβουλίου.

“Επειδή ο κ. Σαμαράς και ο κ. Καρατζαφέρης έχουν τις δικές του ανάγκες και σκοπιμότητες, δεν μπορεί να ανοίγει μια πρόωρη συζήτηση για εκλογές”, σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: “Το θεωρούμε καταστροφικό για τη χώρα κι είναι ένα λανθασμένο, για να μην πω καταστροφικό, μήνυμα προς τους Ευρωπαίους εταίρους μας”.

Διαβάστε
Απρίλιο οι εκλογές; – Βλέπει σήμερα Σαμαρά και Καρατζαφέρη ο Παπαδήμος και ορίζουν ημερομηνία

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε