Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

“Μπλόκαραν” την Κυβέρνηση οι αγρότες

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Από δυο γραμμές, μέχρι και κόντρες υπουργών και βουλευτών γύρω απ’ τα μπλόκα διαφαίνονται στην Κυβέρνηση.

Υπέρ πιο δυναμικής λύσης, τουλάχιστον σε επίπεδο Δικαιοσύνης, φαίνεται ότι τάσσεται ο Θ. Πάγκαλος, που ουσιαστικά φέρεται να υποστηρίζει πως μέχρι τώρα δεν κάνει τη δουλειά της, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και μέρες σχηματίζονται δικογραφίες σε βάρος αγροτών για το κλείσιμο των δρόμων.
Αντίθετα η κ. Μπατζελή φέρεται να υποστηρίζει ότι είναι θέμα χρόνου να λυθούν τα μπλόκα και όπως δημοσιεύουν “ΤΑ ΝΕΑ” εκτίμησε πως είναι θέμα μιας-δυο ημερών να “σπάσει” το μπλόκο της Αλαμάνας.
Η χθεσινή τοποθέτηση του Πρωθυπουργού για ανάγκη διαλόγου μοιάζει να κλείνει υπέρ της “λογικής Μπατζελή” για … υπομονή μέχρι να λύσουν οι αγρότες μόνοι τους τα μπλόκα.
Την ίδια ώρα όμως έρχονται στο φως δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Οικονομικών να μην έχει υπογράψει “ρουσφετολογική ενίσχυση” αγροτών της περιοχής στην οποία εκλέγεται η κ. Μπατζελή.
Σύμφωνα με τον “Ελεύθερο Τύπο” η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είχε υπογράψει τον περασμένο Δεκέμβριο οικονομική ενίσχυση ύψους 44 εκατομμυρίων ευρώ για τους ελαιοπαραγωγούς Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας,Μαγνησίας, Φωκίδας και Χαλκιδικής.
Στη “ρουσφετολογική” αυτή ενίσχυση σύμφωνα με το δημοσίευμα αντέδρασαν πολλοί βουλευτές άλλων ελαιοπαραγωγικών νομών που έμειναν εκτός, ενώ η απόφαση δεν έχει ενεργοποιηθεί εδώ και ένα μήνα καθώς δεν την έχει υπογράψει ο υπουργός Οικονομικών.
Διαβάστε επίσης:
Κρίσιμο 48ωρο για τα μπλόκα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε