Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μπουτάρης για Καμμένο: Δεν τον πάω τον χοντρό!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Άλλη μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος με τον δικό του… μοναδικό τρόπο σχολίασε τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “είναι και η κυβέρνηση του χοντού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα”.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά “αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί”.

Ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε τη θέση ότι θα πρέπει όλοι να στηρίξουν την κυβέρνηση στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της χώρας. Η στήριξη αυτή όμως φαίνεται ότι περιορίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ.

“Το χω ξαναπεί. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που παλεύουν να μας βγάλουν απ’ το λούκι. Είχα πει ότι έχουμε συγκεκριμένη κυβέρνηση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαια και η κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω σχοινί, ένα πράγμα”, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: THESTIVAL

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε