Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κάτι ψήνεται για την Ελλάδα στο Παρίσι! Μυστικές συναντήσεις Βαρουφάκη;

Κάτι ψήνεται για την Ελλάδα στο Παρίσι! Μυστικές συναντήσεις Βαρουφάκη;

Κάποια ραντεβού είναι προγραμματισμένα και κάποια άλλα έχουν κρατηθεί μυστικά. Δεν μπορεί άλλωστε να είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης είναι στο Παρίσι την ώρα που βρίσκονται στην γαλλική πρωτεύουσα και ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι και ο Επίτροπος Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί.

Πολλά γεύματα και δείπνα με κύριο πιάτο την Ελλάδα φαίνεται να γίνονται τις τελευταίες ώρες στο Παρίσι.

Στα φανερά, συνάντηση με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και τον υπουργό Οικονομίας Εμανουέλ Μακρόν θα έχει σήμερα το απόγευμα στο Παρίσι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Η ώρα των συναντήσεων υπολογίζεται γύρω στις 19:00, ώρα Ελλάδας, όπως εκτιμούν οι υπηρεσίες του γαλλικού υπουργείου, χωρίς να είναι σε θέση να το επιβεβαιώνουν μέσα στο πρωϊνό.

Την ίδια ώρα πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι ο κ. Βαρουφάκης συνάντησε ήδη στο Παρίσι τον παλιό μας γνώριμο Πόουλ Τόμσεν!

Παράλληλα, στο Παρίσι βρίσκονται σήμερα και ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, καθώς και ο επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί. Ο Μάριο Ντράγκι έχει γεύμα εργασίας με τον Φρανσουά Ολάντ στο Προεδρικό Μέγαρο. Στο γεύμα θα συμμετάσχουν και οι κύριοι Σαπέν και Μακρόν.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε