Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ν.Δ. “Θα γελάσει και ο κάθε Καμμένος”

Ν.Δ. “Θα γελάσει και ο κάθε Καμμένος”

Μετά το “ναυάγιο” στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, βγήκαν κυριολεκτικά τα μαχαίρια μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Πάνου Καμμένου.

Οι σχέσεις των δύο πολιτικών κομμάτων ήταν ήδη τεταμένες και όπως όλα δείχνουν το ναυάγιο στη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο θα επιβαρύνει το κλίμα.

Αφορμή για τη νέα κόντρα είναι η αναφορά του Πάνου Καμμένου ο οποίος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι μέσα στη σύσκεψη φάνηκε ότι ο μοναδικός σκοπός του Αντώνη Σαμαρά ήταν από την αρχή να γίνουν νέες εκλογές έτσι ώστε να καταφέρει την αυτοδυναμία και να γίνει πρωθυπουργός.

Άμεση ήταν η αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία διέψευσε τα λεγόμενα του κ. Καμμένου και σε έντονο ύφος αναφέρει πως είναι ψέμα και πως θα το δει ο κόσμος μέσα από τα πρακτικά. Μάλιστα, στη Λ. Συγγρού καταλήγουν λέγοντας πως θα “γελάσει ο κάθε Καμμένος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Τα σπάσανε” και πάμε σε εκλογές – Αύριο ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση – ΝΔ: “Λέει ψέμματα ότι θέλαμε εκλογές. Θα γελάσει και ο κάθε Καμμένος”

Προεδρία της Δημοκρατίας στο Newsit: Ο κ. Καμμένος έδωσε στον Πρόεδρο το κείμενο με τις προτάσεις του – Στα χέρια όλων των κομμάτων το κείμενο!

Διεθνή ΜΜΕ: “Η Ελλάδα ξανά σε εκλογές μετά την αποτυχία των πολιτικών αρχηγών”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε