Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ν.Κακλαμάνης: Ο πρωθυπουργός να στείλει σπίτι του τον γραμματέα του ΣΔΟΕ

Ν.Κακλαμάνης: Ο πρωθυπουργός να στείλει σπίτι του τον γραμματέα του ΣΔΟΕ
Ο Σαμαράς έπρεπε ήδη να έχει στείλει σπίτι του τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, είπε ο βουλευτής της ΝΔ. Τι δήλωσε στο ΣΚΑΙ για το θέμα με τη λίστα του ΣΔΟΕ. Μάλιστα όπως είπε δεν με καλύπτει η αντίδραση της κυβέρνησης.

Αφού δεν έχει ξεκινήσει ο έλεγχος πως έχει μπει το όνομα μου στη λίστα; Αυτό αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στη εκπομπή “ΣΚΑΙ στις 7” με τον Νίκο Ευαγγελάτο.
 
Ο κ.Κακλαμάνης είπε ότι όσοι πάνε να παίξουν μαζί μου έχουν μπλέξει άσχημα και να γνωρίζουν ότι από απόψε το βράδυ δεν θα κοιμούνται ήσυχοι. “Θα τους κάνω να χάσουν τον ύπνο τους”΄, είπε χαρακτηριστικά. Ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε μάλιστα από τον πρωθυπουργό να στείλει σπίτι του τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ.
 
Δείτε το βίντεο

 

 
Νωρίτερα ο κ.Καλαμάνης είχε στείλει επιστολή στον υφυπουργό Οικονομικών στην οποία έγραφε:
 
 
“Με αφορμή τη χθεσινή δημοσίευση του καταλόγου των προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, ως πρώτη κίνηση, δημοσιοποιώ την επιστολή μου προς τον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Γεώργιο Μαυραγάνη. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει. Διευκρινίζω ότι όχι μόνο δεν έχω καμία αντίρρηση πλήρους ελέγχου των καταγγελιών, αλλά απαιτώ -το τονίζω, δεν ζητώ, απαιτώ- ταχύτατα πλήρη και σε βάθος έλεγχο, καθώς μόνο έτσι μπορεί να αποκαλυφθεί το μέγεθος της συκοφαντίας και της σκευωρίας σε βάρος μου” , αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ.
 
Ζητεί επίσης να μάθει ποιος και γιατί έδωσε στη δημοσιότητα έναν κατάλογο, ο οποίος αφορά έρευνες που είτε δεν έχουν ολοκληρωθεί είτε -όπως στην περίπτωση του- δεν έχουν καν αρχίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρέμβαση εισαγγελέα για την λίστα των 36 – Πολιτικός σεισμός από την δημοσιοποίηση των ονομάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

Αποκαλυπτική επιστολή του Ι. Λιβανού στον πρωθυπουργό – “Φωτογραφίζει” τον Μεϊμαράκη και μιλά για πιέσεις από κανάλια και ΣΥΡΙΖΑ


Διαψεύδει ο Μεϊμαράκης τα “γαλλικά” στον Παυλόπουλο – Δίνει στην δημοσιότητα όλα τα πόθεν έσχες του


Στη δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του Ε. Μεϊμαράκη

 
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε