Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ν. Μαραβέγιας: Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας ξεκινά από τον αγροτικό τομέα

Ν. Μαραβέγιας: Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας ξεκινά από τον αγροτικό τομέα

«Υποδέχομαι με χαρά τον νέο υπουργό, έστω κι ως υπουργό υπηρεσιακής κυβέρνησης. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και πιστεύω ότι θα μπορούσε να έρθει κι ως κανονικός υπουργός. Είναι ο,τι πρέπει για το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».

 Με τη φράση αυτή ο Κώστας Σκανδαλίδης υποδέχθηκε τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ναπολέοντα Μαραβέγια, τον οποίο κι ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών στο υπουργείο και τις άμεσες εκκρεμότητες.

Ο απερχόμενος υπουργός, αφού σχολίασε ότι η χώρα θα έπρεπε μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου να έχει κανονική κυβέρνηση, καθώς τα προβλήματα τρέχουν κι είναι μεγάλα, αναφέρθηκε στην εικοσάμηνη θητεία του στο υπουργείο. «Αυτό τον χώρο τον αγάπησα. Κάναμε καλή δουλειά» είπε ο κ. Σκανδαλίδης, συμπληρώνοντας πως τέθηκαν οι βάσεις για μια γεωργία που θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα. Ευχαρίστησε το προσωπικό του υπουργείου, τους γενικούς γραμματείας αλλά και τον υφυπουργό Γιάννη Δριβελέγκα για την άριστη συνεργασία, ενώ δεν παρέλειψε να χαιρετίσει τον αγροτικό κόσμο της χώρας, σημειώνοντας την απουσία κινητοποιήσεων επί υπουργίας του.

Από την πλευρά του ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ναπολέων Μαραβέγιας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Σκανδαλίδη για τα καλά του λόγια, σημείωσε ότι ο αγροτικός τομέας είναι ένας χώρος γνώριμος σε αυτόν, αφού εκτός των άλλων προέρχεται από την Κεφαλλονιά, κι έχει γνωρίσει «από κοντά τον μόχθο και τον ιδρώτα για την παραγωγή των αγροτικών προϊόντων». «Το στοίχημα για μένα» υπογράμμισε, « είναι να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις ότι το κράτος έχει αρχίσει και διαλύεται λόγω της προεκλογικής περιόδου. Θα συνεχίσουμε το έργο που γίνεται με τρόπο ώστε να δείξουμε ότι το κράτος λειτουργεί».

Ο κ. Μαραβέγιας εξέφρασε την πίστη του στο αγροτικό δυναμικό που συνεχώς εκσυγχρονίζεται, επισημαίνοντας πως «η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας ξεκινά από τον αγροτικό τομέα αλλά όμως χρειάζεται σκληρή δουλειά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσάλτας: Αναγκαία η συμμετοχή όλων των Ελλήνων για να ξεπεραστούν τα προβλήματα της χώρας

Ορκίστηκαν οι βουλευτές της… μιας μέρας – Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες – Η Χρυσή Αυγή, ο Ανδρουλάκης και οι “γκάφες” Πολύδωρα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε