Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ν.Μιχαλολιάκος: “Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει”

Ν.Μιχαλολιάκος: “Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει”

“Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στις δυνάμεις της και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω του γεγονότος ότι ζήσαμε έναν καινούριο δικομματισμό” δήλωσε ο επικεφαλής τη Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολιάκος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών.

“Όταν πήραμε 5,3% στο δήμο των Αθηναίων είπαν ότι ήταν κάτι περιστασιακό. Τους είπαμε ότι ήρθαμε για να μείνουμε. Και από την Αθήνα θα επεκταθούμε σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όταν πήραμε στις 6 Μαΐου 6,9% είπαν ότι ήταν η οργή, ο θυμός, ο φόβος και ότι ο κόσμος δεν ξέρει. Και φρόντισαν για 40 σχεδόν ολόκληρες μέρες να τον ‘ενημερώσουν’ δηλαδή να συκοφαντήσουν και να λασπολογήσουν την Χρυσή Αυγή. Σήμερα με το αποτέλεσμα των εκλογών Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στις δυνάμεις της στο 7% αποδεικνύεται ότι το εθνικιστικό κίνημα ήλθε για να μείνει. Και ας το πάρουν απόφαση” τόνισε.

Αναφερόμενος στα προβλήματα της κοινωνίας ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι”είναι απαράδεκτο στην εποχή που ζούμε, σε μια εποχή υποτίθεται εκσυχρονισμού και πολιτισμού να ζούμε σ’ ένα κράτος που οι καρκινοπαθείς να μην έχουν τα φάρμακά τους. Όπου να υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας οι οποίοι λόγω της σοφής πολιτικής του μνημονίου να πένονται κυριολεκτικά. Δύο χρόνια είναι το μνημόνιο. Τι έκαναν αυτά τα δύο χρόνια; δεν βελτιώσαν καθόλου τη ζωή των Ελλήνων”.

“Η Χρυσή Αυγή είναι η Ελλάδα που έρχεται. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων μας προέρχονται από τα λαϊκά στρώματα και από τη νεολαία…. εμείς θα παραμείνουμε δυνατοί. Είμαστε δυνατοί στο πλευρό των Ελλήνων και συνεχίζουμε τον αγώνα μας” υποστήριξε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – ΦΩΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μιχαλολιάκος: Κυρίες και κύριοι χάσατε!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε