Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ν.Μπακογιάννη: “ Διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο”

Ν.Μπακογιάννη: “ Διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο”

Το μήνυμα ότι δεν συμβιβαζόμαστε με το θλιβερό και μίζερο παρών και διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο, έστειλε από τα Χανιά η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη, που εγκαινίασε χθες το εκλογικό κέντρο του κόμματος της στις Βρύσες Αποκορώνου κάλεσε τους πολίτες να στείλουν στη Βουλή δυνατές φωνές, κηρύσσοντας ουσιαστικά την έναρξη του προεκλογικού αγώνα για το κόμμα της. «Είναι μια μένα πολύ σημαντικό να βρίσκομαι στα Χανιά να βρίσκομαι στην Κρήτη, μια Κρήτη που πιστεύω ότι θα στείλει μια εξαιρετικά δυνατή απάντηση. Δεν συμβιβαζόμαστε με το σημερινό θλιβερό και μίζερο παρών, διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο και μπορούμε να το κερδίσουμε. Μπορούμε να το κερδίσουμε, όταν στην Βουλή των Ελλήνων θα υπάρχουν δυνατές φωνές, Κρητικές φωνές, οι οποίες αύριο θα μπορούν όπως απέδειξε η «Δημοκρατική Συμμαχία» να φέρνουν Ευρωπαίους που συμπαρίστανται στις δικές μας ιδέες και δεν επιβάλουν τις δικές τους» τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα των εκλογών τόνισε: «Θα εξαρτηθεί από μας. Ή, θα συγκρουστούμε με ένα κράτος το οποίο μέχρι τώρα μας καταδυναστεύει και ουσιαστικά οδηγεί σε μείωση μισθών και συντάξεων, ή θα ακολουθήσουμε το λάθος δρόμο τον οποίο ακολουθούμε τα 2,5 τελευταία χρόνια, ένα δρόμο ύφεσης που δεν οδηγεί πουθενά. Εδώ, χρειάζεται σχέδιο αλλά χρειάζεται και κάτι άλλο που πρέπει να το πω στην πρώτη μου δήλωση στην Κρήτη. Καλώ τους Κρητικούς να σκεφτούν καλά. Σε ποιον θέλουν να εμπιστευτούν το μέλλον των παιδιών τους. Οι άνθρωποι που θα διεκδικήσουν να διαχειριστούν αυτό το μέλλον πρέπει να είναι άνθρωποι σοβαροί, υπεύθυνοι. Όχι άνθρωποι που θα προσπαθήσουν μόνο, να στηριχθούν πάνω στη δίκαιη οργή, λαϊκίζουν, δημαγωγούν και αύριο το πρωί θα έχομε καμένη γη».

Την κα Μπακογιάννη συνόδευαν οι βουλευτές του κόμματος της στην Κρήτη, Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Λευτέρης Αυγενάκης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε