Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ναυαγεί το κόμμα των διαγραμμένων της ΝΔ

Άδοξο τέλος φαίνεται να έχει το κόμμα των διαγραμμένων της ΝΔ, αφού οι περισσότεροι διαχώρισαν την θέση τους και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ακολουθήσουν τις κινήσεις εκείνων που θέλουν κοινοβουλευτική ομάδα των διαγραμμένων στην Βουλή.

Όπως είχε προαναγγείλει και ο Πάνος Καμμένος, χθες είχε προγραμματισθεί συνάντηση των 21νος διαγραφέντων, όμως η συνάντηση αυτή δεν έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, στα διερευνητικά τηλεφωνήματα που έγιναν για να προετοιμαστεί αυτή η συνάντηση οι απαντήσεις όλων ήταν αρνητικές!

Κανείς δεν έδειξε διάθεση να να πει το ναι και από τον απολογισμό που έγινε φάνηκε ότι η συγκέντρωση αυτή θα είχε πολύ λίγους συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων μετά βίας θα πήγαιναν 3 με 4 βουλευτές.

Πληροφορίες του Newsit  αναφέρουν επίσης ότι οι περισσότεροι τηρούν στάση αναμονής και γνωρίζουν καλά ότι παρότι δεν θα είναι στην λίστα των υποψηφίων μετά τις εκλογές θα επιστρέψουν “στο μαντρί”.

Επίσης, υπάρχουν διαβεβαιώσεις από τη ΝΔ ότι εκείνοι που θα δείξουν “καλή διαγωγή” μετά τις εκλογές θα αξιοποιηθούν σε κυβερνητικές θέσεις.

Μεγάλη σημασία έχει επίσης και το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όπου μπόρεσε να σκήσει επιρροή την άσκησε και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Ας μην ξεχνάει κανείς ότι λίγο μετά την κρίσιμη ψηφοφορία της Κυριακής ο κ. Σαμαράς ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Καραμανλή πιστώνοντάς του ότι του εξασφάλισε μικρότερες διαρροές από αυτές που φοβόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το δίλημμα Σαμαρά: Ή γρήγορα εκλογές ή ακυβερνησία


Έφυγε και από το κόμμα ο Γ. Μανώλης με βαριές κουβέντες

Κίνημα διαγραφέντων υπό τον Καμμένο; Ετοιμάζει ιδρυτική διακήρυξη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε