Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΝΔ: Ανεύθυνος ο Τσίπρας – ΣΥΡΙΖΑ: “Η αυτογελοιοποίηση της σημερινής Ν.Δ. δεν έχει τέλος”

ΝΔ: Ανεύθυνος ο Τσίπρας – ΣΥΡΙΖΑ: “Η αυτογελοιοποίηση της σημερινής Ν.Δ. δεν έχει τέλος”

Κόντρα στην κόντρα το πάνε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ όπου μετά την διαμάχη για το ντιμπέιτ τώρα περάσαμε ξανά στις επιθέσεις για τα προγράμματα των δύο κόμματων.

Η αρχή έγινε από την ΝΔ που χαρακτήρισε τις θέσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ως ανεύθυνες, επικίνδυνες και τριτοκοσμικές,  κατηγορώντας τον ακόμη πως μπερδεύει την υπευθυνότητα με τον φόβο.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης τονίζει πως είναι ανεύθυνο ο κ. Τσίπρας να θέλει να μας γυρίσει στη δραχμή και την απομόνωση, να υπόσχεται ελληνοποίηση του κάθε λαθρομετανάστη, δίνοντάς του ελληνική ταυτότητα και επίδομα ανεργίας, να θέλει να αφοπλίσει την αστυνομία, την ώρα που η ελληνική κοινωνία τη χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ, να συστεγάζει στο κόμμα του συνιστώσες, που επισήμως θεωρούν τον Κουφοντίνα και άλλους τρομοκράτες, αγωνιστές της δημοκρατίας, να θέλει να φορολογήσει με κάθε τρόπο καταθέσεις, επιχειρήσεις και νοικοκυριά, σε μια ώρα που η οικονομία ψάχνει για δουλειές και όχι για φόρους, να εξαγγέλλει την έξοδό μας από το ΝΑΤΟ και να καταστρέφει τις προοπτικές της ΑΟΖ και να κατεδαφίζει τις συμμαχίες μας στην Ευρώπη, υβρίζοντας μέχρι και τον νέο πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην απόφαση των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ – που παραπέμπεται για έγκριση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – σύμφωνα με την οποία το Συμβούλιο Υπουργών θα μπορεί να αποφασίζει, κατά πλειοψηφία, σε έκτακτες καταστάσεις, το κλείσιμο των συνόρων των χωρών της Συνθήκης του Σένγκεν, για 6 έως και 24 μήνες, τόνισε πως οι εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα μοιράσει ταξιδιωτικά έγγραφα -ταυτότητες και διαβατήρια- στους λαθρομετανάστες απειλούν την ελεύθερη διακίνηση των Ελλήνων εντός της Ε.Ε γιατί θα βγάλουν τη χώρα από τη Συνθήκη του Σένγκεν.
 
Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη ήδη στις Βρυξέλλες έχουν αρχίσει οι σχετικές συζητήσεις.
 
«Η ΝΔ δεν θα αφήσει τη χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Ούτε, όμως, και να απομονωθεί από τους εταίρους της. Έχει κηρύξει πόλεμο στη λαθρομετανάστευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του υπόσχονται να κάνουν τη χώρα μαγνήτη λαθρομετανάστευσης, νομιμοποιώντας τους παρανόμους και μοιράζοντάς τους ακόμη και επιδόματα ανεργίας», τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει σε αυτή τη χώρα για υπευθυνότητα είναι ο κ.Σαμαράς είναι η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Σαμαράς του μνημονίου, των έγγραφων δεσμεύσεων στην τρόικα, ο συνεχιστής με κάθε κόστος των απαιτήσεων των δανειστών, δεν μπορεί να κρύψει ούτε την ευθύνη του για το που έχει φτάσει η χώρα, ούτε το μέλλον που ετοιμάζει για τον ελληνικό λαό εφόσον γίνει κυβέρνηση, όσα ψέματα και εκβιασμούς και αν επιστρατεύσει, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και κλείνοντας λέει: “Η αυτογελοιοποίηση της σημερινής Ν.Δ. δεν έχει τέλος.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΡΤΑ ΣΥΡΙΖΑ! – Αρνητική διαφήμιση της ΟΝΝΕΔ με 2 βίντεο

Τσίπρας: Το δίλημμα στις εκλογές είναι ή ΣΥΡΙΖΑ ή κοινωνική καταστροφή

Στον Αγ.Παντελεήμονα ο Σαμαράς-Την Αθήνα που ξέραμε θα την ξαναβρούμε

Γερμανικό δηλητήριο για Τσίπρα: «Εκείνος χαμογελά και η Ελλάδα διαλύεται»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT  ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε